Ονειροκρίτης Kρασί

Ονειροκρίτης Κρασί - Όνειρα με Κρασί
Ονειροκρίτης Κρασί

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου κρασί;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη,  κρασί αν είδες στον ύπνο σου αυτό σημαίνει ότι νιώθεις μία αίσθηση ικανοποίησης στη ζωή σου, ότι έχεις πετύχει πολλά, έχεις μοχθήσει να φτάσεις εδώ που έχεις φτάσει και αυτό πλέον το αναγνωρίζεις στον εαυτό σου. Νιώθεις ένα αίσθημα ευτυχίας και γιορτής για όλα αυτά που έχεις πετύχει, καιρός να χαλαρώσεις και να πιείς από το νέκταρ των επιτυχιών. Το να βλέπεις ότι πίνεις κρασί στο όνειρό σου δείχνει ότι είσαι άνετος με τη ζωή σου και το ότι έχεις πετύχει σε γεμίζει προσωπικά, άσχετα από τη μπορεί κάποιος να κακολογήσει δείχνοντας εμφανώς τη ζήλια του προς το πρόσωπο σου, εσύ απλώς τον αγνοείς και συνεχίζεις να κάνεις αυτό που ξέρεις, να προχωράς απερίσπαστος και να πετυχαίνεις σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής.

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 60%
Υγεία 60%
Ηρεμία 90%

Ονειροκρίτης Κρασί Μπουκάλι

Εάν δεις στον ύπνο σου ένα μπουκάλι κρασί αυτό δείχνει ότι είναι καιρός για ένα διάλειμμα απ;o τους αγώνες σου. Ήρθε η ώρα για λίγη ή περισσότερη ξεκούραση. Έχεις καταφέρει τους σκοπούς σου και δικαιούσαι τώρα ξεκούραση που θα σε αναζωογονήσει. Αν τώρα δεις ένα μπουκάλι κρασί σε ένα τραπέζι μαζί με ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα, αυτό σημαίνει ότι τα αισθηματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, θα ζήσεις έναν νέο έρωτα, ή η σχέση σου θα ανανεωθεί όσο ποτέ ξανά.

Ορισμένες φορές το να δεις κρασί στον ύπνο σου έχει και μια αρνητική ερμηνεία, ίσως κάποιος σου φερθεί αλαζονικά, θελήσει με τις πράξεις του το κακό σου, χωρίς απαραίτητα να θέλει να σε θίξει, αλλά για να πετύχει τους σκοπούς του δεν θα νοιαστεί καν αν αυτό που έκανε έχει κάποια επίπτωση πάνω σου.

Παράδειγμα: Ένας ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας είδε στον ύπνο του ότι ήταν σε μία γαμήλια δεξίωση, σε έναν όμορφο κήπο κοντά στην παραλία, λίγο παραδίπλα ήταν η θάλασσα, γαλήνια, περνούσαν όμορφοι ωραία, κάποια στιγμή ήρθε ο σερβιτόρος και του πρόσφερε ένα πολύ ωραίο κόκκινο κρασί. Μετά από λίγες ημέρες ήρθε η απάντηση ότι κέρδισε η εταιρεία του τον διαγωνισμό κατασκευής ενός μεγάλου δημοσίου έργου που τόσο σκληρά είχε δουλέψει τον προηγούμενο καιρό ώστε να έρθει αυτή η επιβράβευση.