Ονειροκρίτης Κλάμα

Ονειροκρίτης Κλάμα - Όνειρα με Κλάμα
Ονειροκρίτης Κλάμα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου κλάματα;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, κλάμα αν είδες στον ύπνο σου αντιπροσωπεύει ένα αίσθημα ισχυρό για μια απώλεια που έχει συντελεστεί πρόσφατα, ένα πόνος που σου τρώει το μέσα σου, έντονο άγχος ή θλίψη που δυσκολεύεσαι να αποβάλεις από μέσα σου ή να μιλήσεις σε κάποιον ώστε να σε ακούσει. Μπορεί να νιώθεις απογοητευμένος από μία κατάσταση που δεν έχεις μιλήσει ακόμη αλλά βαθιά μέσα σου σε τρώει και σε ζορίζει σε καθημερινό επίπεδο. Ίσως ένα πρόωρο τέλος σε μία σχέση, φιλική ή συναισθηματική να ήρθε απότομα, ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε περιπτώσεις που έχεις αντιμετωπίσει το πρόβλημα το κλάμα στο όνειρο σου λειτουργεί καθαρτικά, νιώθεις ότι το βγάζεις από μέσα σου με τα κλάματα. 

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 90%
Υγεία 80%
Ευημερία 60%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης Κλάμα Χαράς

Εάν τώρα είδες στο όνειρο κλάμα χαράς αυτό σημαίνει ότι κατάφερες να βρεις λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Λύθηκε επιτέλους αυτός ο άλυτος γρίφος που είχε κάνει κόμπο το στομάχι σου και δεν μπορούσες μερικές φορές ούτε να φας αλλά ούτε και να κοιμηθείς. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τη βαθιά εκτίμησή σας ή την αίσθηση του θαυμασμού για κάτι που σας έχει συμβεί.

Ονειροκρίτης κλάμα τρίτου προσώπου

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν είδες κάποιον άλλον να κλαίει πάει να πει ότι πρόσωπο του στενού σου κύκλου, είτε στο φιλικό, οικογενειακό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον αντιμετωπίζει προβλήματα που έχεις παρατηρήσει και ίσως να μην σου τα έχει πει ήδη αλλά εσένα σε απασχολούν από τώρα. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι διαισθάνεσαι έναν φόβο μία επικίνδυνη κατάσταση που δεν έχει έρθει ακόμα αλλά είναι εδώ κοντά.