Ονειροκρίτης Φίλη

Ονειροκρίτης Φίλη - Όνειρα με Φίλη
Ονειροκρίτης Φίλη

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου μία φίλη μου;

Το να ονειρεύεσαι μία φίλη σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, συμβολίζει τα πιο ειλικρινή συναισθήματά σου, τις αλλαγές προς το καλύτερο που μπορεί να προκαλέσει μία φίλη σου, τη στήριξη που λαμβάνεις από αυτήν και γενικά μία θετική αύρα που αποπνέει από το άτομο αυτό.

Η φίλη στα όνειρα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μία ανησυχία που υπάρχει τη συγκεκριμένη περίοδο για το άτομο αυτό. Αν για παράδειγμα η φίλη σου έχει ένα δεσμό που δεν εγκρίνεις ή προετοιμάζεται για κάποιες εξετάσεις ή μία συνέντευξη ή ακόμα, αν έχει ένα ιατρικό πρόβλημα, είναι πάρα πολύ πιθανό να δεις στο όνειρό σου τη συγκεκριμένη φίλη σου.

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 90%
Υγεία 80%
Ηρεμία 70%

Ονειροκρίτης φίλη που δε γνωρίζω

Αν ονειρευτείς ότι έχεις μία φίλη που δεν έχεις δει ποτέ πριν, αντιπροσωπεύει πεποιθήσεις ή καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά ή κάποιο τέχνασμα που χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις τον εαυτό σου σε μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου. Συμβολίζεται λοιπόν μια υποστηρικτική ή συνεργατική πτυχή του εαυτού σου που ενδεχομένως να αγνοούσες μέχρι πρόσφατα.

Ονειροκρίτης φίλη που δε μιλάμε

Αν ονειρευτείς μία φίλη με την οποία δεν μιλάτε πια, ίσως να υπάρχουν κομμάτια του εαυτού σου που σου προκαλούν τύψεις. Είναι μία καλή ευκαιρία για επανασύνδεση με το άτομο το οποίο έχεις πλέον κόψει επαφές και ίσως, υπο μία πιο ευρεία έννοια, να είναι μία καλή αφορμή να ξεκινήσεις εκ νέου κάποιες παλιές συνήθειες που σε έκαναν καλύτερο άνθρωπο (πχ υγιεινή διατροφή, γυμναστική κτλ).

Ονειροκρίτης φίλη έγκυος

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις μία φίλη σου να είναι έγκυος , μπορεί να σημαίνει δύο εκ διαμέτρου αντίθετες ερμηνείες. Η πρώτη ερμηνεία συμβολίζει την ελπίδα, τη χαρά και τα θετικά και αμετροεπή συναισθήματα που έχεις για τη φίλη σου. 

Αντίθετα, η δεύτερη ερμηνεία, συμβολίζει το φθόνο και την ευχή το φιλικό σου πρόσωπο να μένει προσκολλημένο σε μία κατάσταση η οποία κατανοείς πως δεν είναι για καλό της.

Ονειροκρίτης φίλη νεκρή

Το να ονειρεύεσαι μία φίλη σου που έχει πεθάνει ή που πεθαίνει μπορεί να αντιπροσωπεύει τα αρνητικά συναισθήματά σου για μια επικείμενη αλλαγή, απώλεια ή αποτυχία. Εναλλακτικά, βλέποντας μία φίλη να πεθαίνει μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας για το άτομο που χάνει την εξουσία ή υφίσταται μια δυσάρεστη αλλαγή.

Επίσης, το να ονειρεύεσαι μία φίλη που έχει πεθάνει, πιθανότατα αντικατοπτρίζει μια εικόνα που έχεις για τη φίλη σου αυτή, που την κάνει να ξεχωρίζει στα μάτια σου. 

Εκτός αν ο θάνατός της ήταν πρόσφατος ή βιώνεις πρόσφατα το πένθος για το άτομο αυτό, το γεγονός ότι είναι νεκροί πιθανότατα δεν είναι σημαντικό για τον συμβολισμό των ονείρων. 

Εναλλακτικά, όνειρα ενός νεκρού φίλου ή μίας νεκρής φίλης, μπορεί να αντιπροσωπεύει κάτι καλό στη ζωή σας που έχει χαθεί εδώ και καιρό.

Ονειροκρίτης καλύτερη μου φίλη

Το να ονειρευτείς την καλύτερή σου φίλη μπορεί να αντιπροσωπεύει καταστάσεις στη ζωή σου που υποδηλώνουν ότι απολαμβάνεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να καταλήξεις στο μονοπάτι της επιτυχίας. Είναι μία αίσθηση που δείχνει ότι έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να πετύχεις ό,τι θέλεις. Το στήριγμά σου θα είναι πάντα εκεί για να σε εμψυχώσει και να σε ενθαρρύνει στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές, χωρίς να περιμένει κάτι σε αντάλλαγμα, πέραν του να σε βλέπει να πετυχαίνεις στη ζωή σου.

Η καλύτερή σου φίλη επίσης, μπορεί να αντικατοπτρίζει την τελευταία σου ελπίδα σε μια δύσκολη κατάσταση. Μπορεί να είναι ένα σημάδι να μην στηρίζεσαι μόνο στον εαυτό σου για να τα κάνεις όλα. 

Αρνητικά όμως, μπορεί να αντιπροσωπεύει μια ισχυρή αρνητική επιρροή ή μια κακή συνήθεια που έχεις στην καθημερινότητά σου.

Photo by Sam Manns

 

Περισσότερα Όνειρα με Οικογένεια