Ονειροκρίτης Νοσοκομείο

Ονειροκρίτης Νοσοκομείο - Όνειρα με Νοσοκομείο
Ονειροκρίτης Νοσοκομείο

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου νοσοκομείο;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν δεις στον ύπνο σου νοσοκομείο, σημαίνει ότι σε απασχολεί σοβαρά κάποιο θέμα που πρέπει να βρεις λύση πάρα πολύ γρήγορα. Κάτι υπάρχει που σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα σου, που το βρίσκεις κάθε μέρα μπροστά σου και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Το σκέφτεσαι διαρκώς και πλέον θέλεις να βρεις μία λύση, δεν γίνεται διαφορετικά, δεν μπορείς πλέον να το κουβαλάς μαζί σου, για αυτό το λόγο βλέπεις στο όνειρο νοσοκομείο. Μη χάνεις χρόνο, βρες λύση σε αυτό που σε τυραννάει και θα δεις ότι όποια και να είναι η επίπτωση, θα σου έχει φύγει σίγουρα ένα μεγάλο βάρος.   

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 50%
Υγεία 90%
Ηρεμία 70%

Ονειροκρίτης Νοσοκομείο Άρρωστος

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν δεις ότι είσαι άρρωστος και είσαι στο κρεβάτι του νοσοκομείου πάει να πει ότι αν αντιμετωπίζεις εσύ ή κάποιος δικός σου ένα πρόβλημα υγείας, γρήγορα θα γίνεις καλά. Τα κοντινά σου άτομα είναι δίπλα σου, σε στηρίζουν και σε φροντίζουν οπότε ότι δυσκολία και να υπάρχει είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Παράδειγμα: Ένας υπάλληλος χρηματιστηρίου ονειρεύτηκε ότι ήταν σε ένα μεγάλο δρόμο άδειο από σπίτι ή καταστήματα, μονάχα χωράφια και μακριά στο βάθος εκεί που τέλειωνε ο δρόμος φαινόταν ένα νοσοκομείο, ολοκαίνουριο, κάτασπρο. Στη ζωή του είχε προβλήματα με το δάνειο που δεν μπορούσε να πληρώσει αλλά είχε πρόσφατα αποφασίσει να πάει στην τράπεζα ώστε να κάνει έναν διακανονισμό.

Παράδειγμα 2: Μία υπάλληλος super market είδε στο όνειρο της ότι είχε μπει στο νοσοκομείο και καθόταν σε ένα κρεβάτι. Διαβάζοντας στο onirokritis.gr για τη σημασία αν δεις στο όνειρο ότι είσαι σε κρεβάτι νοσοκομείου κατάλαβε ότι την απασχολούσε πολύ το πρόβλημα που είχε με την προϊσταμένη της αλλά έπειτα από προ ημερών συζήτηση με το αφεντικό την είχε υποστηρίξει και της είχε διαβεβαιώσει ότι η προϊσταμένη θα αλλάξει σύντομα υποκατάστημα οπότε ας συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει.  

 

Photo Credits by Natanael Melchor on Unsplash