Ονειροκρίτης Απιστία

Ονειροκρίτης Απιστία- Όνειρα με Απιστία
Oνειροκρίτης Απιστία

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Απιστία;

Όταν ονειρεύεσαι να διαπράττεις απιστία, αυτό είναι ένας συμβολισμός για μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις στον τομέα της αγάπης και του έρωτα. Πιθανότατα δεν είσαι ικανοποιημένος/η με τη σχέση ή το γάμο σου και έτσι επηρεάζονται ιδιαίτερα τα όνειρά σου. Θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις γνωρίσει καλά τον σύντροφό σου επειδή στην αρχή της σχέση σου με το εν λόγω άτομο, είχες μία πιο εξιδανικευμένη εικόνα απ’ ότι πραγματικά έχει το άτομο αυτό στην πραγματικότητα. Οι διαφορές σας θα είναι ασυμβίβαστες και δεν θα καταφέρετε να τα βρείτε στις περισσότερες περιπτώσεις.

 

Με μιά ματιά
Τύχη 40%
Σχέσεις 20%
Υγεία 60%
Ηρεμία 40%

Ονειροκρίτης επιθυμία για Απιστία

Εάν ονειρεύεσαι να έχεις την επιθυμία να διαπράξεις απιστία, αλλά τελικά δεν ενδίδεις, αυτό συμβολίζει τον πλήρη έλεγχο των “θέλω” που έχεις και τον θρίαμβο της λογικής έναντι του συναισθήματος. Έχεις αρκετό αυτοέλεγχο για να μην κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις στο μέλλον. Αντιλαμβάνεσαι τη μεγάλη αξία που έχει ο σύντροφός σου για εσένα, και στο μέλλον θα έρθετε ακόμα πιο κοντά, τόσο συναισθηματικά, όσο και στη σεξουαλική σας ζωή. Θα απολαύσεις κάθε στιγμή και θα είσαι ακόμη πιο αποφασισμένος/η να μην ενδώσεις ποτέ στην πράξη της μοιχείας στο μέλλον.

Oνειροκρίτης απιστία συντρόφου

Το όνειρο στο οποίο βλέπεις τον/την σύντροφό σου να σε απατά, συμβολίζει τις αμφιβολίες που έχεις για τον/την σύντροφό σου και γι αυτό το λόγο θα αμφισβητείς και θα βλέπεις μόνιμα με καχυποψία το άτομο αυτό. Παρόλο που πιστεύεις βαθιά ότι οι φόβοι σου είναι βάσιμοι, θα ψάχνεις μονίμως στοιχεία για να επιβεβαιώσεις τους φόβους σου. Θα αμφισβητείς τόσο τη σχέση όσο και τη συμπεριφορά σου για να συνειδητοποιήσεις τι έχεις κάνει λάθος, ώστε να μην επαναλάβεις αυτό το λάθος ξανά στο μέλλον.Ονειροκρίτης απιστία με άγνωστο πρόσωπο

Όταν ονειρεύεσαι να μοιράζεσαι οικείες στιγμές με κάποιον που δεν είναι ο/η σύντροφός σου αλλά είναι άγνωστο πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι σίγουρος/η για τη σχέση ή το γάμο σου. Συχνά αναρωτιέσαι εάν έχεις επιλέξει το σωστό άτομο για να περάσεις μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου. Τέτοια διλήμματα είναι κοινά σε κάθε σχέση, αλλά πρέπει να μιλήσετε για αυτό με τον σύντροφό σου και να εκφράσεις με ειλικρίνεια όποια συναισθήματά σε δυσαρεστούν. Διαφορετικά, θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ σας εάν αποφασίσεις να αγνοήσεις το πρόβλημα.

Ονειροκρίτης απιστία με γνωστό πρόσωπο

Εάν ονειρεύεσαι να απατάς τον σύζυγό σου με κάποιο άλλο πρόσωπο που αγαπάς ή αγαπούσες στο παρελθόν (πχ πρώην), αυτό σημαίνει ότι έχεις καταστείλει την επιθυμίες για το τρίτο πρόσωπο που ονειρεύτηκες , εξαιτίας του ατόμου με το οποίο είσαι μαζί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το υποσυνείδητό σου πιθανώς θέλει να σε προειδοποιήσει ότι είναι καιρός να προχωρήσεις με κάποιο άλλο πρόσωπο ή και οτι δεν νιώθεις πλέον την ίδια επιθυμία που ένιωθες στην αρχή. 

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί, οτι σε πολλές περιπτώσεις, σε μακροχρόνιες σχέσεις ή/και μακροχρόνιους γάμους, το να ονειρευτείς να ερωτοτροπείς ή απλά να δίνεις ένα απλό φιλί σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, είτε είναι γνωστό σου είτε όχι, είναι κάτι ιδιαίτερα σύνηθες. 

Παρ’ όλα αυτά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ορίσεις και τη συχνότητα του πόσο συχνά έχεις αυτά τα όνειρα: Αν τα όνειρα αυτά είναι ιδιαίτερα συχνά, τότε όπως αναφέρθηκε ήδη, σημαίνει καταπιεσμένα συναισθήματα και σημάδι για δυσάρεστες και αμήχανες καταστάσεις στη συναισθηματική σου ζωή. Αντίθετα αν τα όνειρα αυτά είναι αραία, τότε είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και δε θα πρέπει να σε προβληματίζει ιδιαίτερα.

 

Ονειροκρίτης κατηγορία για απιστία χωρίς να ισχύει

Ένα όνειρο όπου ο σύντροφός σου σε κατηγορεί για απιστία, χωρίς ωστόσο να ισχύει, αυτό συμβολίζει ένα αίσθημα ενοχής. Πιθανότατα έχεις πει ή κάνει κάτι που θέλεις να κρύψεις από τους άλλους επειδή ντρέπεσαι. Ωστόσο, το υποσυνείδητό σου συνεχίζει να επιστρέφει σε αυτό. Θα ήταν καλύτερο να αποκαλύψεις το μυστικό σου σε κάποιον που εμπιστεύεσαι. Ακόμα κι αν σε κρίνουν αυστηρά, θα νιώσεις ένα αίσθημα ανακούφισης αν μοιραστείς με κάποιο αγαπημένο σου άτομο το μυστικό σου.

Ονειροκρίτης κρύψιμο απιστίας

Εάν αντίθετα ονειρεύεσαι να απατάς το αγαπημένο σας πρόσωπο και να προσπαθείς να το κρύψεις, τότε αυτό συμβολίζει την έλλειψη ελευθερίας. Πιθανότατα έχεις συνηθίσει να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον/την σύντροφό σου και να μοιράζεστε τόσο τις καλές όσο και τις κακές στιγμές. Ωστόσο, σου λείπουν οι παρέες με φίλους και συγγενείς που έχουν τεθεί σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας αυτού. Εάν θέλεις να περάσεις χρόνο με κάποιον άλλο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς ή δε σέβεσαι το αγαπημένο σου πρόσωπο. Πρέπει να γνωρίζεις ότι οι σχέσεις στις οποίες οι άνθρωποι περιορίζουν ο ένας τον άλλον δεν διαρκούν.

Ονειροκρίτης κρύψιμο απιστίας τρίτου προσώπου

Εάν ονειρεύεσαι να αποκρύπτεις τη μοιχεία ενός φίλου ή αγαπημένου σου προσώπου, αυτό σημαίνει ότι θα είσαι στο μέλλον το άλλοθι κάποιου. Μπορεί να πεις κάποιο ψέμμα για να προστατεύσεις ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο.

Photo by Damir Spanic

Περισσότερα Όνειρα με Γάμο