Ονειροκρίτης Πρώην

Ονειροκρίτης Πρώην - Όνειρα με Πρώην
Ονειροκρίτης Πρώην

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου τον/την πρώην μου;

Το να ονειρεύεσαι έναν πρώην είναι ένα κοινό όνειρο που συμβαίνει συχνά όταν είσαι σε έναν δεσμό, ή όταν η σχέση σου βρίσκεται στα τελειώματα ή στην αρχή της. Για να καταλάβεις καλύτερα τι θέλει να σου δείξει το συγκεκριμένο όνειρο είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι όλες τις λεπτομέρειες. 

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν είδες στον ύπνο σου έναν πρώην πάει να πει ότι πιθανώς έχεις άλυτα συναισθήματα με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Πιθανός ο χωρισμός να μην ήταν δική σου απόφαση, ή και να ήταν βαθιά μέσα σου δεν ήσουν σίγουρη για αυτή την κίνηση. Πολλές φορές υπάρχουν αμφιταλαντεύσεις αν πρέπει μία σχέση να οδηγηθεί σε ένα τέλος, δεν είναι όλα τα στοιχεία αυτής της σχέσης άσχημα και επώδυνα, υπήρχαν και όμορφες στιγμές, ο πρώην τώρα που έχει περάσει καιρός μπορεί να συνειδητοποιείς ότι είχε και καλά στοιχεία και αυτές οι σκέψεις να μετουσιώνονται σε όνειρο. Το να ονειρεύεσαι ένα πρώην δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Συχνά το μυαλό επανεξετάζει την περίοδο στη ζωή όταν ήσουν με αυτό το άτομο. 

Πολλές φορές όταν βρισκόμαστε σε μια πολύ ζόρικη περίοδο γεμάτη πίεση βλέπουμε στο όνειρό μας έναν πρώην. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη η ερμηνεία δίνεται στο ότι ψάχνεις να βρεις κάποιον να σε προστατεύσει από αυτή τη δύσκολη περίοδο που βρεις. 

Ο πρώην είναι σαν ένα λιμάνι κι εσύ μία βάρκα που προσπαθεί να γλυτώσει από την τρικυμία. Άλλες φορές το να ονειρεύεσαι ένα πρώην είναι ένα σύμβολο ελπίδας για αγάπη που ίσως λείπει αυτές τις ημέρες.

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 100%
Υγεία 50%
Ηρεμία 70%

Ονειροκρίτης Πρώην του Αγοριού μου

Αν είδες στον ύπνο σου την πρώην του αγοριού σου πάει να πει ότι κάτι σε δυσκολεύει στη ζωή σου που δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο ώστε να το λύσεις κι επίσης φοβάσαι ότι ενδεχομένως να μην υπάρχει ευτυχής κατάληξη.

Παράδειγμα: Η Κατερίνα έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση, έπειτα από μία πολύχρονη σχέση που ήταν πολύ κοντά στο να αρραβωνιαστεί. Ξυπνώντας από αυτό το όνειρο έψαξε γιατί είδε αυτό το όνειρο και σκέφτηκε επίσης πως είναι η τωρινή της σχέση. 

Αυτό που διαπίστωσε είναι ότι ο Ζήνων, ο νέος της σύντροφος είναι πιο απόμακρος με την οικογένεια της, πολλές φορές βρίσκει δικαιολογίες να μη βρεθεί μαζί τους, κάτι που δεν ίσχυε με τον πρώην, όπου λάτρευε να κάνει παρέα με τον πατέρα της Κατερίνας και ήταν πολλές εκείνες οι φορές που κάθονταν με τις ώρες στο καφενείο μαζί. 

Photo Credits to Angelo Pantazis

Περισσότερα Όνειρα με Οικογένεια