Ονειροκρίτης Νυφικό

Ονειροκρίτης Νυφικό - Όνειρα με Νυφικό
Ονειροκρίτης Νυφικό

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου νυφικό;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Νυφικό αν βλέπεις στον ύπνο σου αυτό σημαίνει ότι η προσωπικότητα σου έχει αποκτήσει μια ισορροπία και μια μονιμότητα, χωρίς δηλαδή να υπάρχουν οι έντονες αλλαγές στη διάθεση και στις πράξεις όπως μπορεί ίσως να γινόταν παλαιότερα. 

Έχεις φτάσει σε μία φάση της ζωής σου που εισαι σίγουρη για το ποια είσαι και το πως θέλεις από εδώ να συνεχίσεις να ζεις, να ζεις χωρίς προσποιήσεις που θα σε φέρνουν συχνά πυκνά σε δύσκολη θέση. Είσαι πλέον σε μια φάση της ζωής σου που οι πολλές αλλαγές σε κουράζουν, θέλεις κάτι μόνιμο, είτε είναι αυτό μια δουλειά, είτε μία σχέση. Αυτό το μόνιμο βέβαια θα πρέπει να σε γεμίζει και να σε κάνει χαρούμενη και να μην είναι απλώς κάτι που βρήκες μόνο και μόνο για να σταματήσεις τις αλλαγές που σε έχουν κουράσει.  

 

Εναλλακτικά αν δεις στον ύπνο σου ένα νυφικό μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας σχετικά με το γάμο, τη δέσμευση ή τις σκέψεις σου για το μελλοντικό σου γάμο και να γίνεις κι εσύ νύφη.

 

Στα αρνητικά τώρα, η ερμηνεία ονείρου σχετικά με Νυφικό μπορεί να σημαίνει ότι διάφορες αρνητικές πτυχές του εαυτού σου έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο και είναι αρκετά πιθανό να σταθεροποιηθούν αλλάζοντας τη  προσωπικότητα σου προς το χειρότερο. Μην το αφήσεις να συμβεί αυτό, σκέψου καλά τη ζωή σου και τις πράξεις σου, ιδανικά λίγο πριν κοιμηθείς κάτσε και σκέψου και κάνε ένα απολογισμό της μέρας σου ώστε να διαπιστώσεις που ήσουν καλή ή σκληρή.

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 80%
Υγεία 50%
Ηρεμία 90%

Ονειροκρίτης Νυφικό Παντρεμένη

Το να ονειρεύεσαι νυφικό ενώ είσαι παντρεμένη δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι έχει να κάνει κάτι με το γάμο σου, ενδεχομένως έχει να κάνει με τη μονιμότητα που ζητάς σε κάθε πτυχή της ζωής σου, πέρα απο τον γάμο σου.

 

Ονειροκρίτης Νυφικό Άσπρο

Το να ονειρεύεσαι ένα άσπρο νυφικό είναι το πιο συνηθισμένο, το χρώμα δεν υποδηλώνει τίποτα παραπάνω όπως για παράδειγμα αν το νυφικό ήταν μαύρο ή κόκκινο, οπότε ισχύουν ότι αναφέραμε παραπάνω.

 

Παραδείγματα Ονείρων με Νυφικό

Παράδειγμα: Μια γυναίκα προσπαθούσε να ράψει ένα υπέροχο δαντελωτό νυφικό για μια νύφη, όπου δεν την είχε δει ποτέ. Στην ουσία αυτό το όνειρο υποδήλωνε ότι επαγγελματικά ζητήματα κατάκλυζαν τα όνειρα της, δηλαδή πως να σταθεροποιήσει τη πελατεία στο μαγαζί της την οδήγησαν να δει αυτό το όνειρο.

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Περισσότερα Όνειρα γύρω απο τον Γάμο