Ονειροκρίτης Νύφη

Ονειροκρίτης Νύφη - Όνειρα με Νύφη
Ονειροκρίτης Νύφη

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου νύφη;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη όταν δεις στο όνειρο Νύφη αυτό δείχνει ότι σε περιβάλλει μια ηρεμία, μια ειρήνη με τον εαυτό σου που την απολαμβάνεις κάθε στιγμή και αυτό βγαίνει προς τα έξω κάνοντας πιο θελκτική προς τους άλλους. 

Επίσης αν δεις στο όνειρο σου Νύφη σημαίνει ότι είσαι έτοιμη να κάνεις μια νέα αρχή, αυτό που σε βασάνιζε και σε ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό είτε τέλειωσε είτε αποφάσισες με αυτοπεποίθηση να το αφήσεις πίσω σου, να προχωρήσεις σε κάτι ολοκαίνουριο που θα χρειαστούν όλα να γίνουν από την αρχή. Βλέποντας όλα αυτά που πρέπει πάλι να κατακτήσεις αντί να τα βλέπεις σαν να είναι ένα βουνό, τα βλέπεις σαν κάτι αναζωογονητικό. 

Τα όνειρα με νύφη έχουν συνήθως ένα θετικό νόημα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι θετικά. Έτσι, αν είχατε αυτό το είδος ονείρου για να δεις μια νύφη δεν πρέπει να ανησυχείς γι ‘ αυτό, ακόμα κι αν φαίνεται τρομακτικό, εμπιστεύσου τον Ονειροκρίτη.

Τις περισσότερες φορές που βλέπεις ένα όνειρο με νύφη, είτε είσαι εσύ, είτε κάποια άλλη έχεις στο μυαλό σου το μέλλον, πως θα βάλεις τις βάσεις ώστε να είναι καλύτερο από αυτό που ζεις τώρα. 

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 80%
Υγεία 60%
Ηρεμία 100%

Ονειροκριτης Νύφη - Άγνωστη

Αν είδες στον ύπνο σου Νύφη μία άγνωστη με ένα ωραίο άσπρο νυφικό που δεν την έχεις ξαναδει ποτέ αυτό είναι σημάδι ότι θα υπάρξει μια ισορροπία μέσα σου, μια ισορροπία ανάμεσα σε δύο πράγματα: την καρδιά και το μυαλό.

Για ένα χρονικό διάστημα ίσως ακολουθησες μόνο τη λογική σου, άφησες πίσω σου τι πίστευε η καρδιά σου. Αυτό ίσως σε βοήθησε να βάλεις σε τάξη ορισμένα κρίσιμα θέματα, όμως σου έλειψε το αναπάντεχο που φέρνει όταν ακούς τη καρδιά σου.  Μια ισορροπία αυτών των δύο θα σε βοηθήσει να ευτυχήσεις πολύ. 

Παράδειγμα 

Η Τατιάνα συζεί με το αγόρι της τον Νίκο τα τελευταία 3 χρόνια, η σχέση τους είναι καλή αλλά η Τατιάνα νιώθει ότι κάπου υπάρχει μία στασιμότητα, χωρίς να έχουν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα κάτι είναι που την ενοχλεί, σκέφτεται πως θα είναι ο εαυτός της σε 5 χρόνια, αν θα έχουν προχωρήσει παρακάτω, αν θα έχει μείνει έγγυος με ένα μωρό στη κοιλιά της. Το τελευταιο διάστημα έχει δει στον ύπνο της δύο φορές ότι είναι νύφη. Ο λόγος που είδε ότι είναι νύφη δεν είναι τόσο για την ουσιαστική της επιθυμία να παντρευτεί τον Νίκο αλλά ο λόγος είναι οι έγνοιες της για το μέλλον και η λαχτάρα να δημιουργήσει κάτι όμορφο.

Photo by Valerie Elash on Unsplash

Περισσότερα Όνειρα με Γάμο