Ονειροκρίτης Άντρας

Ονειροκρίτης Άντρας - Όνειρα με Άντρας
Ονειροκρίτης Άντρας

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου άντρα;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις άντρα ή άντρες σε ένα όνειρο σου, τότε αντανακλάται μία διεκδικητική, επιθετική, πρακτική ή ακόμα και αναίσθητη πτυχή της ζωής σου.

Οι άντρες στα όνειρα μπορεί να δείχνουν μία ανάγκη για να ξεφύγεις από ένα ευαίσθητο ζήτημα που σε ταλαιπωρεί ή ακόμα και να προσεγγίσεις καλύτερα το αντίθετο φύλο γιατί νιώθεις μοναξιά.

Στα αρνητικά, ο άντρας στο όνειρό σου, μπορεί να συμβολίζει την παραίτηση, το θυμό ή ακόμα και την αίσθηση που έχεις για λάθος χειρισμό κάποιων ουσιαστικών θεμάτων που αντιμετωπίζεις αυτή τη περίοδο.

Με μιά ματιά
Τύχη 40%
Σχέσεις 50%
Υγεία 70%
Ηρεμία 40%

Ονειροκρίτης άντρας που μου αρέσει

Αν είσαι γυναίκα και δεις στο όνειρό σου να έλκεσαι έντονα από έναν άγνωστο άνδρα, αυτό αντιπροσωπεύει μια επιθυμία για κάτι που θέλεις στη ζωή σου και την καθημερινότητά σου. Η έλξη αυτή δεν έχει απαραίτητα να κάνει με το αντίθετο φύλο, αλλά μπορεί να αφορά είτε σε μια εμπειρία ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις.

Αν ονειρευτείς άνδρα που σου αρέσει και τον γνωρίζεις (πχ σύζυγος, ενδεχόμενο φλερτ ή ακόμα και πρώην) είναι ένα σημάδι πως είναι μία καλή ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου για το άτομο αυτό ή να προχωρήσεις σε επανασύνδεση με κάποιον πρώην σου. 

Ονειροκρίτης άντρας με μαύρα ρούχα

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις άντρα με μαύρα ρούχα στο όνειρό σου, σηματοδοτείται η θλίψη και η απώλεια. 

Ενδεχομένως πρόσφατα να βίωσες κάποια απώλεια αγαπημένου προσώπου και γι αυτό να αποτυπώνεται ένας άντρας με μαύρα ρούχα στο όνειρό σου. Το όνειρο αυτό επίσης, σηματοδοτεί μία παρότρυνση να ξεπεράσεις την απώλειά σου, όσο σοβαρή και μεγάλη κι αν είναι, όπως ακριβώς θα ήθελε και το αγαπημένο σου πρόσωπο που απώλεσες.

Ονειροκρίτης άντρας με κουστούμι

Αν στο όνειρό σου δεις έναν άντρα με κουστούμι, είναι ένα σημάδι πως έχεις βάλει τη ζωή σου σε κουτάκια και δεν σκοπεύεις να ξεφύγεις από καθιερωμένα μοτίβα.

Είναι ένα σημάδι πως δεν θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και από το περιβάλλον που αισθάνεσαι ασφαλής και ίσως αποτελεί μία καλή ευκαιρία να σκεφτείς να κάνεις καινούργια πράγματα, να ζήσεις νέες εμπειρίες και να αλλάξεις την καθημερινότητά σου (για παράδειγμα να φύγεις από μία τοξική σχέση, να αλλάξεις εργασία, κτλ)

Ονειροκρίτης άντρας με πουκάμισο

Αν στο όνειρό σου δεις έναν άντρα με πουκάμισο, συμβολίζει το άγχος που έχεις για ένα μεγάλο γεγονός που θα έρθει.

Αυτό μπορεί να είναι μία συνέντευξη που έχεις στο εγγύς μέλλον, μία ιατρική εξέταση ή μία επερχόμενη συνάντηση που θα ευχόσουν να είχες αποφύγει. 

Αν στο όνειρό σου, το πουκάμισο που φοράει ο άντρας είναι ανοιχτό, τότε κατά μία εκδοχή, ψάχνεις διέξοδο απο το πρόβλημά σου, ενώ κατα μία άλλη εκδοχή, σημαίνει πως έχεις μία έντονη ερωτική διάθεση απέναντι σε συγκεκριμένο πρόσωπο ή και γενικά. 

Photo by Rana Sawalha 

Περισσότερες κατηγορίες ονείρων