Ονειροκρίτης Γέννα

Ονειροκρίτης Γέννα - Όνειρα με Γέννα
Ονειροκρίτης Γέννα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου γέννα;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Γέννα αν δεις στον ύπνο σου αυτό συμβολίζει την αρχή μιας νέας κατάστασης, σχέσης ή φάσης της ζωής σου. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει νέες ιδέες ή έργα. Μια αλλαγή θα συμβεί στους ονειροπόλους της ζωής. Επίσης πολλοί φοιτητές όταν είναι κοντά στο να πάρουν το πτυχίο βλέπουν στον ύπνο τους γέννα καθώς αυτό σημαίνει το τέλος της φοιτητικής και μια αρχής της νέας τους ζωής ως εργαζόμενοι. 

Υπάρχει και μια αρνητική οπτική αν δεις στον ύπνο σου ότι είσαι έγκυος και γεννάς. Μπορεί να δείχνει μία γέννηση ενός νέου προβλήματος ή φόβου. Μπορεί υποσυνείδητα να σκέφτεσαι διάφορες καταστάσεις που δείχνουν δύσκολες και που θα σε δυσκολέψουν στην καθημερινότητα και αυτό να εμφανίζεται στο όνειρο σου με το να βλέπεις ότι γεννάς. 

Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 80%
Υγεία 60%
Ηρεμία 70%

Ονειροκρίτης Γέννα Χωρίς Πόνο

Αν δεις στο όνειρο σου ότι γεννάς χωρίς πόνο, αυτό είναι καλό σημάδι, αλλαγές καλές θα έρθουν στη ζωή σου χωρίς μεγάλο κόπο, αλλά με πολλά θετικά αποτελέσματα.

Ονειροκρίτης Γέννα Αγόρι

Το να δεις στο όνειρό σου ότι γεννάς αγόρι είναι κι αυτό ένα πολύ θετικό σημάδι. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη μωρό αγόρι αν δεις ότι γεννάς αυτό συμβολίζει τη δυναμική που νιώθεις ώστε να προχωρήσεις σε μια νέα φάση στη ζωή σου, να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σε απασχολεί με έναν δυναμικό τρόπο και να προχωρήσεις.

Παραδείγματα

Μια γυναίκα ονειρευόταν ότι είχε μια δυσάρεστη γέννηση. Η καθημερινότητα της ήταν δύσκολη καθώς μάλωνες διαρκώς με την πεθερά της με την παραμικρή αφορμή και αυτή η ένταση δημιουργούσε και καβγάδες και μέσα στο ίδιο ζευγάρι. 

Το όνειρο με τη γέννα έδειχνε τη λάθος πορεία που είχε πάρει η ζωή του ζευγαριού και πόσο κακό τους έκανε η κακή χημεία με την πεθερά. 

Παράδειγμα 2: Μια νεαρή ζωγράφος που ενώ είχε τελειώσει εδώ και αρκετό την ανωτάτη σχολή Καλών Τεχνών, δεν είχε καταφέρει να βρει εκείνη την έμπνευση που ήθελε ώστε να φτιάξει ένα έργο που θα την ικανοποιούσε καλλιτεχνικά αλλά και θα υπήρχε προοπτική να το πουλήσει και να της αποφέρει ένα ικανοποιητικό οικονομικό αντάλλαγμα. Έπειτα από λίγο καιρό η έμπνευση της ήρθε και δημιούργησε έναν εξαιρετικό πίνακα τον οποίο και πούλησε για ένα αξιοσέβαστο ποσό. 

Photo by Christian Bowen

Περισσότερα Όνειρα με Οικογένεια