Ονειροκρίτης Μωρό Κορίτσι

Ονειροκρίτης Μωρό Κορίτσι - Όνειρα με Μωρό Κορίτσι
Ονειροκρίτης Μωρό Κορίτσι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου μωρό κορίτσι;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη μωρό κορίτσι αν δεις στον ύπνο σου πάει να πει ότι αισθάνεσαι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη ζωή αλλά έχεις τη διάθεση να το αντιμετωπίσεις με έναν τρόπο που, καλώς ή κακώς, τον αποκαλούμε θηλυκό τρόπο. Θέλεις δηλαδή να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου με μια πιο ζεστασιά, να αφήσεις τη σκληράδα απέξω και να μπορέσεις να κατανοήσεις το πρόβλημα, να δείξεις μια συμπόνια εάν κάποιος φέρθηκε λάθος.

Παράδειγμα: Η Ελεονώρα, δικηγόρος σε μία ΜΚΟ που ασχολείται με το προσφυγικό, καθημερινά ερχόταν σε δύσκολες καταστάσεις, από τη μία είχε να κάνει με τους πρόσφυγες που πολλές φορές για να παλέψουν για τη ζωή τη δική τους αλλά και της οικογένειας τους ίσως έκλεβαν κάτι, ή έλεγαν κάποιο ψέμα που ίσως τους βοηθούσε στο να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ευρώπη. 

Από την άλλη είχε να κάνει με το σκληρό δημόσιο τομέα, τα γεμάτα κόσμο νοσοκομεία, τα σκληρά σώματα ασφαλείας. Το τελευταίο διάστημα έβλεπε όνειρο με μωρό κορίτσι. Άνοιξε τον ονειροκρίτη και διάβασε για το όνειρο με μωρό κορίτσι και κατανόησε. 

Κατανόησε ότι βαθιά μέσα της παρόλες τις δυσκολίες της δουλειάς της έδειχνε κατανόηση για όλους, κατανόηση πρώτα από όλα για τους πρόσφυγες και τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και κατανόηση για τους υπαλλήλους των υπηρεσιών που κι εκείνοι με πενιχρά μέσα προσπαθούν να καταφέρουν μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή. 

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 100%
Υγεία 50%
Ηρεμία 80%

Περισσότερα Όνειρα με Οικογένεια