Ονειροκρίτης Μωρό

Ονειροκρίτης Μωρό - Όνειρα με Μωρό
Ονειροκρίτης Μωρό

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου μωρό;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Μωρό αν δεις στον ύπνο σου πάει να πει ότι σύντομα θα έχεις κάποιου είδους νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Μπορείς να είναι μια νέα δουλειά, αλλά και κάτι πολύ πιο γενικό, μια νέα πνοή στη ζωή σου, ένας νέος τρόπος που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Σίγουρα κάτι σημαντικό θα συμβεί που θα σου αλλάξει τη ζωή σου όπως τη γνωρίζεις και την αντιμετωπίζεις μέχρι τώρα. 

Όταν βλέπεις όνειρο με μωρό αυτό πάντα συμβολίζει κάτι νέο, κάτι δυναμικό που θα έρθει σύντομα στη ζωή σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και δέξου τις αλλαγές, σίγουρα θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά.

Ορισμένες φορές, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη τα όνειρα με μωρό έχουν και μία αρνητική εικόνα. Ορισμένες φορές ένα τέτοιο όνειρο ίσως φέρει βαριές ευθύνες που θα σου γεμίσουν την ήδη γεμάτη καθημερινότητα. Νέες ευθύνες και νέα άγχη θα σε κάνουν πολλές φορές να αγανακτήσεις, αλλά δεν πρέπει να το βάλεις κάτω. 

Το όνειρο με τα μωρά πολλές φορές αντικατοπτρίζουν τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωής σου που χρειάζεται να φροντίσεις προσεχτικά όπως είναι οι γονείς μας που και αυτοί μεγαλώνουν και πλέον χρειάζεται εμείς να τους βοηθήσουμε και να τους φροντίσουμε με την ίδια στοργή που κι αυτοί μας φρόντιζαν όταν εμείς ήμασταν μωρά.  

Εναλλακτικά το να δεις στο όνειρο σου ένα μωρό αυτό αντανακλά τα συναισθήματα σε μια πολύ καινούργια κατάσταση, ίσως ένας νέος έρωτας, μιας νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που κάτι σε έλκει επάνω του, χωρίς να είναι κατά ανάγκη μια ερωτική επιθυμία. Μπορεί επίσης να είναι μία ανάγκη σου που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, όπως θα φρόντιζες εάν είχες στα χέρια σου ένα νεογέννητο μωρό όταν μια εγκυμοσύνη φτάνει στο να γεννηθεί ένα υπέροχο αλλά τόσο απροστάτευτο μωρό.

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 60%
Υγεία 60%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης Μωρό που Κλαίει

Αν δεις στον ύπνο σου ένα μωρό που κλαίει αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα κάτι που συμβαίνει στη ζωή σου. Δες προσεκτικά τι μπορεί να είναι αυτο και φρόντισε το με ιδιαίτερη προσοχή. Κάτι φαίνεται να υπάρχει που σε αναστατώνει, μη το αφήσεις στην τύχη του, μπορεί να είναι κάτι απλό, αλλά μπορεί να εξελιχθεί και σε κάτι αρκετά άσχημο. 

Ονειροκρίτης Μωρό που Πνίγεται

Αν δεις στο όνειρο σου να πνίγεται ένα μωρό σε ένα ποτάμι ή στη θάλασσα θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτική το επόμενο διάστημα. Υπάρχει μια μεγάλη αβεβαιότητα ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καθόλου καλά. Μην αφήσεις αυτή την αβεβαιότητα και αυτό το όνειρο να σε προκαταβάλει, θα πρέπει να είσαι σε μεγάλη εγρήγορση και με διπλή προσοχή εξαιτίας αυτής της αβεβαιότητας. 

Ονειροκρίτης Μωρό Νεκρό

Αν δεις στον ύπνο σου νεκρό μωρό αυτό δείχνει μια εξέλιξη που φτάνει σε ένα τέλος. Ίσως κάτι που σε πίεζε τόσο καιρό, τώρα σταματάει, όχι με ένα αίσθημα ανακούφισης αλλά σταματάει, κι αυτό έχει σημασία.  

Photo by Nyana Stoica 

Περισσότερα Όνειρα με Οικογένεια