Ονειροκρίτης Βάρκα

Ονειροκρίτης Βάρκα - Όνειρα με Βάρκα
Ονειροκρίτης Βάρκα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου βάρκα;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη βάρκα αν δεις στον ύπνο σου, πάει να πει ότι είσαι σκληρό καρύδι, μπορείς να τα βγάζεις πέρα με πολύ δύσκολες καταστάσεις που ναι μεν σε ζορίζουν αλλά με την επιμονή και τη μαχητικότητα σου βγαίνεις νικητής. Κάποια δυσκολία αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο και για αυτό εμφανίστηκε μια βάρκα στο όνειρό σου. 

Όποια δυσκολία και να αντιμετωπίζεις είσαι γεννημένη για τα δύσκολα, θα μπορείς να την αντιμετωπίσεις, με σωστούς ελιγμούς, με το να διαβάσεις το πρόβλημα, να το κατανοήσεις, να το αποδομήσεις ξεγυμνώνοντας το, βλέπεις ότι δεν είναι πιθανόν κάτι τόσο ανησυχητικό όσο νόμιζες στην αρχή και με καλή θέληση θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα και σε αυτή την κατάσταση. 

Είναι σημαντικό να θυμηθείς λεπτομέρειες από το όνειρο, αν για παράδειγμα είσαι έξω στο λιμάνι και βλέπεις τη βάρκα από μακριά να πλέει στη θάλασσα είναι σημαντικό, όπως επίσης σημαντικό είναι αν είσαι εσύ μέσα στη βάρκα και κάνεις κουπί σε ήρεμα ή ταραγμένα νερά.  

Δώσε μεγάλη έμφαση να θυμηθείς τα νερά. Πέρα από το αν η θάλασσα είναι ήρεμη ή με κύματα έχει σημασία αν μπορείς να δεις μέσα στο νερό ή το χρώμα του είναι σκοτεινό και απειλητικό.

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 40%
Υγεία 50%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης βάρκα που βουλιάζει

Αν δεις στον ύπνο σου βάρκα που βουλιάζει πάει να πει ότι κάποια έντονη ανησυχία σε ενοχλεί, κάτι πολύ δυνατό. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική το επόμενο διάστημα, να δεις τι είναι αυτό που σε δυσκολεύει και να προσπαθήσεις με σωστή και ήρεμη σκέψη να το αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω, να ζυγίσεις τις καταστάσεις, να δεις αρχικά τι είναι αυτό που σε αγχώνει, αν είναι όντως τόσο αγχωτικό ή εσύ γιγαντώνεις άθελα σου τις καταστάσεις και τέλος αν αξίζει να σε αγχώνει τόσο. Σίγουρα δεν θα αξίζει. 

 

Photo credits Osman Rana on Unsplash

Περισσότερα Όνειρα με Θάλασσα