Ονειροκρίτης Τηλέφωνο

Ονειροκρίτης Τηλέφωνο - Όνειρα με τηλέφωνο
Ονειροκρίτης Τηλέφωνο

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου τηλέφωνο;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη τηλέφωνο, το τηλέφωνο αντιπροσωπεύει την ψυχολογική επικοινωνία με μια πτυχή του εαυτού σου ή θέματα που χρειάζονται προσοχή. 

Το τηλέφωνο στον κόσμο των ονείρων μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει καταστάσεις που θα μπορούσαν να “καλούνται” εάν είναι επιθυμητό. Εναλλακτικά, το τηλέφωνο αντιπροσωπεύει την επικοινωνία και τη σχέση σας με άλλους.

Το να ονειρεύεσαι να τηλεφωνείς σε κάποιον αντιπροσωπεύει την επιθυμία σου να περάσεις χρόνο ή να συνδεθείς με ορισμένα συναισθήματα, καταστάσεις ή ανθρώπους. Μπορεί να εμφανίζει μια πτυχή του εαυτού σου που πρέπει να” καλέσεις ” και να βγει προς τα εγώ ή σημαίνει ότι απλά θέλεις προσοχή. 

Το όνειρο ότι τηλεφωνείς σε κάποιον μπορεί να ερμηνευτεί και ότι υπάρχουν πεποιθήσεις, συναισθήματα, ή καταστάσεις που θέλεις να διατηρήσεις αυτή τη στιγμή της ζωής σου. 

Στα αρνητικά, ένα τηλεφώνημα μπορεί να επισημάνει την εξάρτηση από κακές συνήθειες ή αρνητικά πρότυπα σκέψης.

Με μιά ματιά
Τύχη 65%
Σχέσεις 90%
Υγεία 55%
Ηρεμία 40%

Ονειροκρίτης Χαλασμένο / Σπασμένο Τηλέφωνο

Το να ονειρεύεσαι ότι ένα τηλέφωνο δεν λειτουργεί ή είναι σπασμένο αντιπροσωπεύει αδυναμία έναρξης μιας κατάστασης ή επιθυμητής αντίδρασης. Το να δεις ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να συντελέσει και μία μεγάλη απογοήτευση που έχεις ζήσει πρόσφατα είτε γιατί δεν υπάρχει κάποιος τρόπος στο να ξεκινήσεις κάτι.

Όνειρα με ένα σπασμένο τηλέφωνο μπορεί δημιουργηθούν καθώς μια κατάσταση που περίμενες να εξελιχθεί καλά, μπορεί να έχει πάει στραβά και να αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό.

Το χαλασμένο τηλέφωνο μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει την αδυναμία επαφής με κάποιον ή να είναι κατάλοιπο της κοινωνικής αποκοπής που μπορεί να υπάρχει απέναντί σου.

Ονειροκρίτης Τηλεφώνημα Χωρίς Απάντηση

Το να ονειρεύεσαι να τηλεφωνείς σε κάποιον χωρίς απάντηση αντιπροσωπεύει απογοήτευση ή αποτυχία επίτευξης ενός στόχου. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθάνεσαι ανίκανος/η να τραβήξεις την προσοχή ενός ατόμου ή οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν να μην μπορούν να σε ακούνε σε αυτά που λες ή να μην σέβονται τις επιθυμίες σου .

Το να ονειρεύεσαι ότι αγνοείς κάποιον στο τηλέφωνο μπορεί να αντιπροσωπεύει την αποτυχία να ακούσεις την εσωτερική φωνή σου ή να λάβεις βοήθεια ή προσοχή. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει την ανάγκη να μιλήσεις περισσότερο για καταστάσεις ζωής σου όπου στην παρούσα φάση κάποιος μπορεί να μην ακούει τις ανησυχίες σου με την αρμόζουσα προσοχή.

Ονειροκρίτης Ήχος / Κουδούνισμα Τηλεφώνου

Το να ονειρεύεσαι ένα κουδούνισμα τηλεφώνου ή ότι κάποιος σε καλεί αντιπροσωπεύει πτυχές της προσωπικότητάς σου που “περνούν” σε εσένα. Κάτι στη ζωή σου θέλει προσοχή. Είσαι πιο ανοιχτό άτομο ή αντιληπτικό σε διορατικότητα ή συνειδητοποιήσεις. Μια κατάσταση μπορεί να γίνει σαφέστερη για σένα. Μπορεί επίσης να είσαι πολύ πιο συνεργάσιμος με άλλο άτομο ή να ακούς κάποιον περισσότερο. 

Στα αρνητικά το κουδούνισμα ενός τηλεφώνου μπορεί να υποδεικνύει δυσάρεστα ζητήματα που αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις.

Ονειροκρίτης Αναπάντητη Κλήση

Το να ονειρεύεσαι μία αναπάντητη κλήση τηλεφώνου αντιπροσωπεύει περιοχές της ζωής σου που αγνοείς έως τώρα. Θέματα ή καταστάσεις που δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις ή αρνείσαι να δεις.

Ίσως χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάτι. Ορισμένες περιπτώσεις ονείρων με αναπάντητες κλήσεις οφείλονται στο ότι αρνείσαι να ακούσεις συμβουλές από τρίτους.

Ονειροκρίτης Κλήση Έκτακτης Ανάγκης

Το να ονειρεύεσαι κλήσεις έκτακτης ανάγκης ή να καλείς ένα νούμερο έκτακτης ανάγκης, αντιπροσωπεύει επείγουσα ανάγκη ή έντονη επιθυμία να αποφύγεις κάτι ή ακόμα και απελπισία για  ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί.

Ονειροκρίτης Μεγάλο Τηλέφωνο

Το να ονειρεύεσαι ένα πολύ μεγάλο τηλέφωνο αντιπροσωπεύει τη σημασία ενός μηνύματος που θέλεις να μεταδώσεις σε άλλους ή μια σημαντική επιρροή που μπορεί να σκέφτεσαι ότι σε επηρεάζει.

Μπορεί να είσαι κοντά στην αποδοχή μιας μεγάλης ιδέας ή να κάνεις μια δραματική αλλαγή στην ζωή σου.

Ονειροκρίτης Τηλέφωνο Κλειστό

Το να ονειρεύεσαι ένα τηλέφωνο το οποίο είναι κλειστό αντιπροσωπεύει το κλείσιμο στον εαυτό σου, ζητήματα ή προβλήματα που δεν θέλεις να πάρεις μέρος ή δεν μπορείς να ασχοληθείς.

Ονειροκρίτης Απασχολημένη Γραμμή Τηλεφώνου

Το να ονειρεύεσαι μία απασχολημένη γραμμή τηλεφώνου αντιπροσωπεύει ανθρώπους ή καταστάσεις που αισθάνεσαι αναγκασμένος/η να είσαι υπομονετικός μαζί τους ή επειδή υπάρχει ένα αίσθημα απογοήτευσης από πλευρά σου γιατί πρέπει να περιμένεις να δεις πράγματα και συμπεριφορές και να μην τα βλέπεις.

Ονειροκρίτης Λάθος Κλήση

Το να ονειρεύεσαι ότι καλέσες ένα λάθος άτομο αντιπροσωπεύει την λάθος επικοινωνία που υπάρχει στην ζωή σου με τους συνανθρώπους.

Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει την απογοήτευση ότι κάτι δεν κάνει αυτό που περιμένατε να κάνει.

Ονειροκρίτης Κακή Σύνδεση Τηλεφώνου

Το να ονειρεύεσαι αν έχεις κακή σύνδεση στο τηλέφωνο αντιπροσωπεύει διαταραγμένη επικοινωνία αφύπνισης ή ανασφάλεια για μια σχέση. Κακές δεξιότητες επικοινωνίας.

Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει την έλλειψη εμπιστοσύνης στην ικανότητά σου να διατηρήσεις μια ισχυρή θέση (για παράδειγμα στην εργασία σου ή στο σπίτι) ή να κάνεις κάτι για το οποίο είσαι συνήθως αρκετά σίγουρος/η.

Ονειροκρίτης Τηλέφωνο από Πεθαμένο

Τα όνειρα των τηλεφωνικών κλήσεων από πεθαμένο είναι πολύ συνηθισμένα όταν οι άνθρωποι θρηνούν ή βρέθηκαν πρόσφατα σε νεκροταφείο. Τα όνειρα μπορεί να αντικατοπτρίζουν την επιθυμία του ατόμου να μιλήσει ξανά στο άτομο. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του ατόμου να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα ότι πλέον είναι αδύνατη η ομιλία με το άτομο αυτό. 

Στα θετικά εάν δεις όνειρο ότι σε καλεί πεθαμένος, αντικατοπτρίζει την επιθυμία σου να είναι ασφαλής και ευτυχισμένος στον πνευματικό κόσμο.

Ονειροκρίτης Τηλέφωνο σε Αναμονή

Αν ονειρευτείς να έχεις τεθεί σε αναμονή στο τηλέφωνο μπορεί να αντανακλά τα συναισθήματα σου για κάποιο άτομο ότι δεν είσαι προτεραιότητα για αυτό. Πολλές φορές ένα τέτοιο όνειρο σημαίνει ότι κάποιος που νοιάζεσαι δεν ενδιαφέρεται για σένα όσο κάποιος άλλος.

Η αποδοχή του εαυτού σου ως λιγότερο σημαντικό από κάποιον άλλο ή ότι κάποιος δεν ακούει τα συναισθήματα ή τις ανάγκες σου μπορεί να συντελέσει στο να δεις όνειρο στο οποίο είσαι στην αναμονή τηλεφώνου. 

Το να ονειρεύεσαι να βάζεις άλλους σε αναμονή στο τηλέφωνο αντιπροσωπεύει ανθρώπους ή καταστάσεις που καθυστερείς σκόπιμα ή αποφεύγεις προσωρινά ώστε να επικεντρωθείς σε υψηλότερης προτεραιότητας στόχους.

Ονειροκρίτης Κλείσιμο Τηλεφωνικής Κλήσης

Το να ονειρεύεσαι κλήσεις που σου κλείνουν του τηλέφωνο μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σου σχετικά με τους ανθρώπους που είναι απρόσεκτοι με τα συναισθήματά σου καθώς λένε πράγματα που δεν συμφωνείς ή δεν πρέπει να ειπωθούν. 

Συναισθήματα για τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πράγματα μαζί σου ή που ξαφνικά αλλάζουν γνώμη την τελευταία στιγμή έχουν ως αποτέλεσμα τον ίδιο ονειροκρίτη

Μπορεί να επηρεαστείς και από το συναίσθημα ότι κάποιος σκόπιμα νοιαζόταν για να σένα.

Παράδειγμα 1: μια γυναίκα ονειρεύτηκε ότι καλούσε τον θεραπευτή της στο τηλέφωνο και συνέχεια έμπαινε η κλήση στον τηλεφωνητή. Στην πραγματικότητα η γυναίκα αυτή ένιωθε ότι ο θεραπευτής δεν άκουγε ή ανταποκρινόταν αρκετά κατά τη διάρκεια των συνεδριών της.

Παράδειγμα 2: Ένα ηλικιωμένο άτομο ονειρεύτηκε να τηλεφωνεί και στη συνέχεια να διακόπτει το τηλεφώνημα από μια φωνή που έλεγε “Αυτό είναι το γραφείο παρακολούθησης, αυτό είναι το γραφείο παρακολούθησης.” Στην πραγματικότητα το άτομο αυτό είχε ζήσει στην εποχή του Ναζισμού και είχε μείνει κατάλοιπο ότι συνέχεια κάποιος εισέβαλε στην ιδιωτική του ζωή ή ότι όλα όσα έκανε στη ζωή του παρακολουθούνταν από άλλους που μπορεί να τα αναφέρουν στην κυβέρνηση. 

Η πράξη της πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων στο όνειρο μπορεί να αντανακλά στις προσπάθειές του να ασχοληθεί με πράγματα που του άρεσε ή να μιλήσει ελεύθερα σε ανθρώπους που γνώριζε.

Photo by Charlota Blunarova

Περισσότερα Όνειρα με Ταξίδια