Ονειροκρίτης Καράβι

Ονειροκρίτης Καράβι - Όνειρα με Καράβι
Ονειροκρίτης Καράβι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου καράβι;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Καράβι αν δεις στον ύπνο σου, πάει να πει ότι έχεις ένα διορατικό νου να εντοπίζεις τι είναι αυτό που πρόκειται να έρθει. Πιάνοντας σημάδια που οι άλλοι δεν δίνουν καμία σημασία, εσύ τα συγκρατείς και τα επεξεργάζεσαι, αυτά ενίοτε εμφανίζονται στον ύπνο σου, σαν καράβια. Κάποια σημαντικά μηνύματα φαίνεται ότι θα έρθουν, ίσως θετικά ή αρνητικά. 

Είναι σημαντικό να θυμηθείς λεπτομέρειες από το όνειρο, αν για παράδειγμα το καράβι είναι δεμένο, ή εν πλω, αν πρόκειται για ένα μεγάλο υπερωκεάνιο ή απλώς ένα μικρό ασήμαντο καράβι ή σκάφος. Αν είσαι έξω στο λιμάνι και βλέπεις το καράβι ή είσαι επάνω του και πλέει στη θάλασσα είναι επίσης σημαντικό.  

Συνήθως είναι θετικό το να ονειρεύεσαι ένα καράβι ή σκάφος, δείχνει ότι μπορείς να διαχειρίζεσαι καταστάσεις, μικρές και μεγάλες, να εντοπίζεις τις δυσκολίες και να τις αποφεύγεις όπως ένα έμπειρος καπετάνιος αποφεύγει τις καταιγίδες και τους υφάλους. 

Ορισμένες φορές τα όνειρα με καράβι ή σκάφος έχουν και μια αρνητική οπτική. Δείχνουν τα όνειρα αυτά ένα συναίσθημα φόβου για ένα κίνδυνο ή μια αβεβαιότητα στη σκέψη για ένα πρόβλημα που σου έχει δυσκολέψει τη ζωή και δεν λέει να φύγει έτσι απλά αλλά χρειάζεται να ασχοληθείς εντατικά και ίσως έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που δεν θα ήθελες να στενοχωρήσεις, είτε είναι αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον που δεν θα πρέπει να διαταραχθούν ισορροπίες. 

Ένα σημαντικό σημείο του ονείρου που πρέπει να δεις είναι αν τα νερά στο όνειρο είναι ήρεμα ή σε τρικυμία, σκοτεινά που σε γεμίζουν τρόμο. Συμβουλέψου και τον Ονειροκρίτη για τη Θάλασσα, ίσως σε βοηθήσει παραπάνω.

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 70%
Υγεία 60%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης Καράβι σε Λιμάνι

Αν δεις στον ύπνο σου καράβι που είναι σε λιμάνι αυτό πάει να πει ότι η ζωή σου βρίσκεται σε ασφαλές σημείο, οι κίνδυνοι που ίσως είχαν υπάρξει πρόσφατα έχουν φύγει και πλέον υπάρχει μία ηρεμία. Επωφελήσου απο αυτή την κατάσταση, ξεκουράσου, ανάκτησε δυνάμεις και συνέχισε πάλι με την ίδια δυναμική. 

Ονειροκρίτης Καράβι που βουλιάζει

Αν δεις στον ύπνο σου καράβι που να βουλιάζει αυτό δείχνει ένα έντονο στρες να υπάρχει στη ζωή σου. Κάτι υπάρχει που σε δυσκολεύει σε καθημερινό επίπεδο και σου δημιουργεί παραπάνω άγχος απο όσο μπορείς να διαχειριστείς. Προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω, να ζυγίσεις τις καταστάσεις, να δεις αρχικα τι είναι αυτό που σε αγχώνει, αν είναι όντως τόσο αγχωτικό ή εσύ γιγαντώνεις άθελα σου τις καταστάσεις και τέλος αν αξίζει να σε αγχώνει τόσο. Σίγουρα δεν θα αξίζει. 

Photo credits Stephanie on Unsplash

Περισσότερα Όνειρα με Θάλασσα