Ονειροκρίτης Ποτάμι

Ονειροκρίτης Ποτάμι - Όνειρα με Ποτάμι
Ονειροκρίτης Ποτάμι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου ποτάμι;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη ποτάμι αν είδες στον ύπνο σου σημαίνει ότι υπάρχουν πράγματα παροδικά μεν, εφήμερα, αλλά που σε ταλανίζουν. Η σκέψη σου είναι κολλημένη σε αυτά, ένα χρέος που πρέπει να καλύψεις άμεσα, μια προθεσμία που σε έχουν αναθέσει στη δουλειά, να οργανώσεις το γάμο σου και να προλάβεις όλες τις προθεσμίες. 

Πολλοί ασθενείς με ένα απλό κρυολόγημα, που τους ταλαιπωρεί όμως με βήχα ή πυρετό, έχουν αναφέρει ότι έχουν δει στον όνειρο τους ένα ποτάμι. 

Χρειάζεται μια επιμονή μπροστά σε αυτό που αντιμετωπίζεις ώστε να το ξεπεράσεις. Θα δεις ότι δεν είναι κάτι δύσκολο. Στον ονειροκρίτη το ποτάμι δείχνει μεν ένα εμπόδιο, αλλά όχι κάτι αξεπέραστο. Έχε πίστη στις δυνάμεις σου και θα δεις ότι θα το ξεπεράσεις και μετά από λίγο καιρό δεν θα το θυμάσαι καν.

Αρκετές φορές υπάρχει εξήγηση από τον ονειροκρίτη ποτάμι αν δεις στον ύπνο σου έχει μία θετική χροιά, πάει να πει ότι είσαι ευσυνείδητος, σε ενδιαφέρει τι γίνεται γενικά, ποια είναι τα προβλήματα της κοινωνίας, ποιες αδικίες αντιμετωπίζουν οι άλλοι και είσαι πρόθυμος/η να λάβεις δραστικά μέτρα ώστε να συμβάλεις κι εσύ σε έναν κόσμο καλύτερο. 

Αν δεις στο όνειρο ποτάμι να το διασχίζεις  πάει να πει ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο να τελειώσεις με όλα αυτά που σε τυραννάνε και σου κάνουν τη καθημερινότητα δύσκολη. Αν το ποτάμι το διασχίζεις με βάρκα έχει σημασία πόσο ορμητικό είναι και πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις κουπί. Αν δεις δηλαδή ότι δυσκολεύεσαι να κάνεις κουπί και να προχωρήσεις στο ποτάμι τότε αυτό που σε δυσκολεύει ίσως δεν είναι τόσο απλό όσο αρχικά νόμιζες. Από την άλλη αν μπορείς εύκολα να το διασχίσεις με τη βάρκα σου πάει να πει ότι αυτό που σε δυσκολεύει είναι κάτι αρκετά απλό και παρωδικό. 

Τέλος αν το ποτάμι που είδες στο όνειρο σου δεν έχει καθαρά νερά, αλλά βρώμικα πάει να πει ότι έχεις τύψεις για κάτι που συνέβη και δεν ήσουν σωστή σε κάποιον ή κάποια. Ποτέ δεν είναι αργά να επανορθώσεις!

 

Photo by Jon Flobrant on Unsplash

 

Με μιά ματιά
Τύχη 40%
Σχέσεις 50%
Υγεία 40%
Ηρεμία 20%

Περισσότερα Όνειρα με Θάλασσα