Ονειροκρίτης αρκούδα

Ονειροκρίτης Αρκούδα - Όνειρα με Αρκούδα
Ονειροκρίτης Αρκούδα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου αρκούδα;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκούδα αν είδες στο όνειρο σου, αυτό δείχνει ότι νιώθεις δυνατός και ανεξάρτητος. 

Αν είδες μία αρκούδα μόνη της μέσα σε ένα δάσος ή σε μια βουνοπλαγιά, αυτό δείχνει ότι εσύ αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου. 

Έχεις πίστη στις δικές σου δυνάμεις και μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά χωρίς τη βοήθεια κάποιου άλλους, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι δεν θέλεις κάποιον άλλο δίπλα σου. 

Αν είδες στο όνειρο σου μία αρκούδα που να θέλει να επιτεθεί σε κάποιο, αυτό σημαίνει ότι θυμός μεγάλος κρύβεται μέσα σου. 

Σε πολλά όνειρα οι αρκούδες δείχνουν κάποια μητρική φιγούρα που θέλει να σε προστατέψει ή νιώθεις εσύ προστασία μαζί της. Μπορεί να είναι η μητέρα, η γιαγιά ή ο/η σύντροφος. 

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 80%
Υγεία 70%
Ευημερία 70%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Αρκούδα Λευκή - Πολική

Εάν είδες στο όνειρο αρκούδα λευκή αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς δείχνει ότι νιώθεις να είσαι ένα ανθρωπος ισορροπημενος ψυχικά, νιώθεις δυνατός και το υποσυνείδητό σου είναι έτοιμο για να σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά. 

Ορισμένες φορές μπορεί να έχει μία αρνητική χροιά όταν κάποιον πολύ κοντινό σου τον νιώθεις να είναι παγωμένος και απόμακρος. 

Ονειροκρίτης Αρκουδάκι Λούτρινο

Εάν είδες στο όνειρο αρκουδάκι λούτρινο ή αληθινό να κρατάς αγκαλιά,  αυτό σημαίνει ότι νιώθεις δυνατή, συνήθως γυναίκες βλέπουν αυτό το όνειρο, που νιώθουν ότι έχουν μία ισορροπία στη ζωή τους και μπορούν να προστατεύσουν στην αγκαλιά τους κάποιον αλλά και να νιώσουν τη στοργή του. 

Είναι ένα πολύ θετικό όνειρο που δείχνει την ποιότητα στη ψυχοσύνθεση σου αλλά και την επίγνωση των δυνάμεων σου. Τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και αυτό φαίνεται. 

Ονειροκρίτης Αρκούδα που σκοτώνεις

Εάν είδες στο όνειρο σου να κυνηγάς και να σκοτώνεις αρκούδα αυτό δείχνει ότι είσαι έτοιμος να επιτύχεις τους στόχους σου, να ξεπεράσεις κάποιο εμπόδιο που ίσως έχει προκύψει, μια σιγουριά που έχεις στον εαυτό σου σίγουρα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις και να φτάσεις στην καταξίωση που έχεις θέσει. 

Αν κάποιος άλλος σκοτώνει την αρκούδα τότε κάποιος-κάποια στον περίγυρό σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους σκοπούς σας.