Ονειροκρίτης δελφίνι

Ονειροκρίτης Δελφίνι - Όνειρα με Δελφίνι
Ονειροκρίτης Δελφίνι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου δελφίνι;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη δελφίνι αν είδες στον ύπνο σου αυτό δείχνει ότι περιβάλλεσαι από ένα πολύ θετικό κοινωνικό περίγυρο όπου υπάρχει αξιοπιστία απέναντι στον άλλον και αγαθά συναισθήματα. 

Οι κοντινοί σου άνθρωποι είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης, μπορείς να βασιστείς πάνω τους ώστε να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους σκοπούς σου, να τους εκμυστηρεύσεις σκέψεις σου βαθιές χωρίς να φοβάσαι ότι θα πάνε να τα πουν αριστερά και δεξιά. 

Ένα δελφίνι δείχνει ότι αισθάνεσαι καλά, ανήκεις στην κοινωνία και έχεις τη δύναμη και το σθένος να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου, είτε απλώς με την παρουσία σου, είτε έμπρακτα με πράξεις σου. 

Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 90%
Υγεία 80%
Ευημερία 100%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης δελφίνια να κολυμπούν

Εάν είδες στο όνειρο Δελφίνια να κολυμπούν κι εσύ να τα βλέπεις από απόσταση αυτό συνήθως δείχνει ότι υπάρχει μία ζήλια απέναντι σε κάποιους άλλους που είτε περνάνε καλά δίχως να σε προσκαλούν να γευτείς τη χαρά όπου θα ήθελες να κάνεις παρέα μαζί τους αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, είτε κάποια ζήλια που ορισμένοι είναι πιο κοντά με ένα άνθρωπο που εκτιμάς ιδιαιτέρως και δεν μπορείς να είσαι τόσο κοντά όσο θα ήθελες.

Ονειροκρίτης δελφίνι που πεθαίνει

Το να ονειρεύεσαι ένα δελφίνι που πεθαίνει αντιπροσωπεύει χαμένες συνδέσεις με ανθρώπους που μας άρεσαν ή εμπιστεύτηκαν αλλά για κάποιο λόγο πλέον δεν μπορείς να έχεις αυτή την κοντινή σχέση που υπήρχε.

Παράδειγμα : Μία κοπέλα που δούλευε ταμίας στο θέατρο ονειρευόταν ότι ήταν σε μία ανοιχτή θάλασσα και κολύμπαγε με δελφίνια. Στη κανονική ζωή της έδειχνε να απολαμβάνει τη ζωή της, τις παρέες της, τις ημέρες της πολύ περισσότερο από έναν κοινό άνθρωπο.