Ονειροκρίτης Γάτα

Ονειροκρίτης Γάτα - Όνειρα με Γάτα
Ονειροκρίτης Γάτα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου γάτα;

Αν δεις στο όνειρο σου γάτα αυτό πάει να πει ότι υπάρχει μια ψευδαίσθηση, αυταπάτη ότι όλα πάνε καλά ενώ δεν είναι. 

Για κάποιο λόγο έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι όλα πηγαίνουν καλά αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Ίσως σε κάνει αυτό να αισθάνεσαι καλά, ίσως δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση κι έτσι προτιμάς να ζεις σε μια οφθαλμαπάτη. 

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη μια γάτα σε ένα όνειρο μπορεί να αντικατοπτρίζει την ανάγκη να αισθάνεσαι καλά, να αισθάνεσαι αγαπημένος ή να αισθάνεσαι άνετα για πράγματα που δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα αλλά σου είναι πολύ πιο εύκολο να μη βλέπεις ακριβώς την πραγματικότητα επιλέγοντας δηλαδή να αγνοείς σημαντικά γεγονότα ώστε να νιώθεις καλύτερα. 

Ίσως το τελευταίο διάστημα έχεις κλειστεί περισσότερο στον εαυτό σου, έχεις περιορίσει τις συναναστροφές, ώστε να μη χρειάζεται να μιλάς και να εξηγείς σε άλλους για τα συναισθήματα σου και ειδικά για εκείνα που σε φέρνουν σε δύσκολη και αμήχανη θέση. 

Σε αντίθεση με τον ονειροκρίτη για σκύλο αν δεις στον ύπνο σου γάτα έχει συνήθως αρνητικό συμβολισμό. 

Πολλές φορές συμβολίζει ότι νιώθεις ανίκανος και αδύνατος να χειριστείς καταστάσεις οι οποίες δεν είναι και τόσο ακατόρθωτο να τις χειριστείς. 

Υπάρχει επίσης η περίπτωση το όνειρο με γάτα να συμβολίζει ότι τώρα τελευταία νιώθεις για τον εαυτό σου μια δόση μεγαλοπρέπειας και ταυτόχρονα μια αλαζονεία για τους άλλους, ότι δηλαδή εσύ είσαι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και οι γύρω σου πολλοί ποταποί ώστε να ασχοληθείς μαζί τους. 

Οι γάτες είναι ένα από τα χειρότερα σύμβολα που μπορεί να ονειρευτεί κάποιος επειδή σχεδόν όλες οι ερμηνείες τους έχουν μια αρνητική χροιά. 

Με μιά ματιά
Τύχη 30%
Σχέσεις 40%
Υγεία 30%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης Γατάκι

Το να ονειρεύεσαι ένα γατάκι συχνά αντικατοπτρίζει μια ψευδή εικόνα που έχεις για τους άλλους όπου με κάποιο τρόπο προσπαθείς να τους μειώσεις και να τους υποβαθμίσεις. 

Γεμίζεις με ψέματα τον εαυτό σου για να μπορέσεις να επιβιώσεις. 

Αυτό είναι μια λανθασμένη τακτική όπου όσο πιο γρήγορα την παρατήσεις τόσο το καλύτερο θα είναι για εσένα. 

Δεν είναι κακό να αποδέχεσαι την αλήθεια, ότι δηλαδή μερικοί άνθρωποι τα καταφέρνουν καλύτερα από εσένα, αυτοί θα πρέπει να γίνουν κατά κάποιο τρόπο ένα πρότυπο σου, να αντιγράψεις τι έκαναν και έγιναν επιτυχημένοι κι έτσι να εξελιχθείς κι εσύ σε αυτό που πραγματικά μπορείς να κάνεις. 

Μη γίνεσαι βαρίδι του ίδιου σου του εαυτού.

Ονειροκρίτης Γάτα Μαύρη

Όταν βλέπεις μια μαύρη γάτα σε ένα όνειρο αυτό σημαίνει ότι για πολλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου, δεν έχεις τη καλύτερη επαφή μαζί τους και η εικόνα που έχεις δημιουργήσει είναι εντελώς λανθασμένη. 

Λες ψέματα στον εαυτό σου ώστε να τον προστατεύσεις για πράγματα που τον τρομάζουν, έτσι όμως χάνει ευκαιρίες σημαντικές να πας μπροστά.  

 

Photo credits to Manja Vitolic

Περισσότερα Όνειρα με Ζώα