Ονειροκρίτης Ψάρια

Ονειροκρίτης Ψάρια - Όνειρα με Ψάρια
Ονειροκρίτης Ψάρια

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου ψάρια;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις ψάρια στο όνειρό σου, σημαίνει ότι έχεις κάποιες αλήθειες που δεν έχεις παραδεχθεί στον εαυτό σου. Πράγματα που μπορεί να έχεις παρατηρήσει για τη ζωή σου, αλλά δεν έχεις πλήρως κατανοήσει. 

 

Θετικά, τα ψάρια μπορεί να αντανακλούν πολύτιμες ιδέες, αποκτώντας πληροφορίες για τον εαυτό σου μπορείς να πετύχεις πολλά και να ανοίξεις ορισμένες δύσκολες πόρτες.

 

Αρνητικά, τα ψάρια αντιπροσωπεύουν αρνητικά συναισθήματα που έχεις, αλλά δε θέλεις να δώσεις σημασία. Μπορεί να γνωρίζεις ότι έχεις κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν καταλαβαίνεις το τι πραγματικά το δημιούργησε, ενώ κανείς δεν θέλει να μιλήσει για το πρόβλημα αυτό.

 

Οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε θεραπεία σωματική ή ψυχολογική, συχνά ονειρεύονται ψάρια που κολυμπούν κάτω από την επιφάνεια του νερού για να συμβολίσουν νέα κομμάτια του εαυτού τους που προσπαθούν να ανακαλύψουν.

 

Το μέγεθος ενός ψαριού ονείρου αντικατοπτρίζει πόσο σημαντικό είναι ένα ζήτημα. Ένα μεγάλο ψάρι αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό θέμα, αλλά δεν μπορείς να προσεγγίσεις τη λύση του. Ένα μικρό ψάρι από την άλλη μπορεί να συμβολίζει ένα μικρό πρόβλημα που μπορεί εύκολα να λυθεί, αλλά αναβάλλεις να το λύσεις.

Με μιά ματιά
Τύχη 40%
Σχέσεις 40%
Υγεία 50%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης χρωματιστά ψάρια

Τα μπλε ψάρια συμβολίζουν τις καλές σκέψεις, τα κόκκινα ψάρια είναι επικίνδυνες, κακόβουλες ή αλαζονικές σκέψεις. 

Τα σκούρα πράσινα ψάρια είναι εγωιστικές σκέψεις. 

Τα πορτοκαλί ψάρια, συμβολίζουν ζητήματα που έχουν μεγάλη επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σου.

Τέλος, τα κίτρινα ψάρια αντανακλούν τον κίνδυνο 

Ονειροκρίτης ψάρια τηγανητά

Το να δεις στο όνειρό σου ψάρια τηγανητά, σημαίνει πως θα έχεις μία σύντομη αλλά ευχάριστη εμπειρία που ίσως αποβεί επικίνδυνη ή ανεπιθύμητη στο μέλλον.

Τα τηγανητά ψάρια μπορεί να συμβολίσουν και μία ανέμελη και ξέγνοιαστη στιγμή, ιδίως αν τα δεις δίπλα σε μία θάλασσα ή σε μία ψαροταβέρνα.

Ονειροκρίτης ψάρια ψητά

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στον ύπνο σου ψάρια ψητά, αυτό συμβολίζει την απόκτηση μία νέα οπτική γωνία για κάποιο θέμα που το συναντάς συνέχεια στην καθημερινότητά σου ή σε προβληματίζει. Συμβολίζει επίσης πως στο εγγύς μέλλον ίσως να μάθεις κάποια περαιτέρω πληροφορία ή ότι είχες πρόσφατα μία αποκάλυψη για κάτι που αγνοούσες.

Ονειροκρίτης ψάρια νεκρά

Αν δεις στον ύπνο σου νεκρά ψάρια, σημαίνει ότι έχεις πλέον ένα πρόβλημα λιγότερο στη ζωή σου ή ότι το πρόβλημα που σε απασχολούσε, συνειδητοποιείς ότι δεν είναι πλέον τόσο σημαντικό. 

 

Photo by Yomex Owo

 

Περισσότερα Όνειρα με Ζώα