Ονειροκρίτης Κουτάβι

Ονειροκρίτης Κουτάβι - Όνειρα με κουτάβι
Ονειροκριτης Κουταβι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου κουτάβι;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Κουτάβι αν είδες στο ύπνο σου αυτό σημαίνει ότι ψάχνεις μια πιο χαλαρή και πιο ποιοτική ζωή απο αυτή που τώρα έχεις. Το κουτάβι είναι ένα σύμβολο αθωότητας, ζεστών συναισθημάτων και φιλίας. Επίσης, μπορεί να δείχνει ότι είσαι πρόθυμος να δώσεις και να λάβεις αγάπη και φροντίδα, σε έχουν κουράσει οι εφήμερες σχέσεις ή το να συναντάς ψυχρούς ανθρώπου. Έχει έρθει ο καιρός για αλλαγές προς το καλύτερο για τη ζωή σου. 

Μάθε περισσότερα για όνειρα με σκύλους διαβάζοντας το Ονειροκρίτης Σκύλος.

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 70%
Υγεία 70%
Ηρεμία 90%

Ονειροκρίτης Κουτάβι Μαύρο

Αν είδες στον ύπνο σου ένα κουτάβι και το χρώμα του ήταν μαύρο τότε το όνειρο θα πρέπει να εξηγηθεί κυρίως απο το χρώμα του σκύλου. Όταν βλέπεις στα όνειρα σου το μαύρο χρώμα τότε σημαίνει ότι κάτι σκοτεινό σε δυσκολεύει την τελευταία περίοδο, ένας φόβος μία λύπη. Το θετικό είναι ότι το μαύρο χρώμα εμφανίζεται πάνω σε ένα κουτάβι, ένα σύμβολο αγάπης επομένως η διάθεση σου είναι να καταπολεμήσεις αυτό που σε προβληματίζει. Έχεις τη δύναμη και θα το κάνεις.

Ονειροκρίτης Κουτάβι Αγκαλιά

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη αν είδες να έχεις την αγκαλιά σου ένα κουτάβι αυτό σημαίνει ότι τρέφεις πολύ τρυφερά συναισθήματα, γενικότερα προς τη ζωή, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το οτιδήποτε, αλλά και πιο ειδικά υπάρχει κάποιος/α που θα ήθελες να του δείξεις όλη αυτή τη στοργή που κρύβεις μέσα σου. Προσοχή να έχεις στη τρυφερή στάση της ζωής, πολλές φορές ο κόσμος είναι σκληρός και μπορεί να σε πληγώσει ανεπανόρθωτα. 

Μάθε περισσότερα για όνειρα με σκύλους διαβάζοντας το Ονειροκρίτης Σκύλος

Έχεις απορίες και για άλλα όνειρα σου; Ψάξε τις απαντήσεις στο Ονειροκρίτης Αλφαβητικά.

Photo by Joy Christian

Περισσότερα Όνειρα με Ζώα