Ονειροκρίτης Χιόνι

Ονειροκρίτης Χιόνι - Όνειρα με Χιόνι
Ονειροκρίτης Χιόνι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου χιόνι;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν δεις στο όνειρο σου χιόνι πάει να πει ότι υπάρχει μία δυσάρεστη και επίπονη κατάσταση που ζεις αυτές τις ημέρες και που ίσως θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη τις επόμενες ημέρες. Το πιο δύσκολο της όλης κατάστασης είναι ότι αισθάνεσαι μια μοναξιά στο να αντιμετωπίσεις αυτή τη δυσκολία. Αισθάνεσαι ότι είσαι μόνη σου και κανείς δεν διατίθεται να σε βοηθήσει, λες και αγνοεί την ύπαρξη σου. Συνήθως οι άνθρωποι που βλέπουν χιόνι στο όνειρό τους και όντως βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση, δεν αντιμετωπίζουν αυτή τη δυσκολία με δυναμικές κινήσεις αλλά περιμένουν τα πράγματα να πάρουν μόνα τους μια τροπή, όποια και να είναι αυτή, θετική ή αρνητική. 

Υπάρχει όμως και θετική πλευρά του να δεις χιόνι στον ύπνο σου. Ορισμένες φορές δείχνει ότι κάτι που σε απασχολεί θα λυθεί μόνο του, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, σύντομα θα τελειώσει και όλα θα είναι καλύτερα από πριν. 

Επίσης πολλές φορές το χιόνι συμβολίζει μια πνευματική ηρεμία που νιώθεις αυτό το τελευταίο διάστημα. Σε αντίθεση με όσα αναφέραμε πιο πριν, μπορεί αυτό το διάστημα που περνάς να είναι πολύ ήσυχο, να είναι όλα τοποθετημένα έτσι ώστε τίποτα να μη σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Η αγνότητα του χιονιού δείχνει ότι είσαι καλά με τον εαυτό σου, έχεις αποκτήσει μία ψυχική ισορροπία και πνευματική ηρεμία που πολλοί θα τη ζηλέψουν. Πρόσεχε μη τη χάσεις καθώς αρκετοί μας φθονούν όταν μας βλέπουν ότι είμαστε καλά και προτιμούν να μας κάνουν κακό παρά να μας δουν ως πρότυπο και να γίνουν κι αυτοί καλύτεροι.

 

Με μιά ματιά
Τύχη 40%
Σχέσεις 20%
Υγεία 50%
Ηρεμία 40%

Ονειροκρίτης Χιονοπόλεμος

Αν δεις στο όνειρο σου ότι παίζεις χιονοπόλεμο ή παίζεις στο χιόνια πάει να πει ότι νιώθεις πολύ ωραία αυτό τον καιρό, απολαμβάνεις τη ζωή και τη χαλαρότητα της. Προσπάθησε να κρατήσεις αυτές τις στιγμές, θα δεις ότι είναι πολύ πιο ωραία να περνάς έτσι τον περισσότερο καιρό σου. 

Ονειροκρίτης Χιόνι που λιώνει

Το να δεις χιόνια να λιώνει στο όνειρο σου πάει να πει ότι εμπόδια και φόβοι που έχεις για κάτι έχουν ξεκινήσει να εξαφανίζονται , να λιώνουν λες και είναι χιόνι όταν σταματήσει η κακοκαιρία, βγει ο ήλιος και ξεκινάει να λιώνει όλο αυτό το χιόνι που είχε μαζευτεί, γίνει ένα μικρό ποταμι και καταλήξει στη θάλασσα.

Photo Credits Tony Ross 

Περισσότερες κατηγορίες ονείρων