Ονειροκρίτης Ούρα

Ονειροκρίτης Ούρα - Όνειρα με Ούρα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου ούρα;

Εάν δείς στον ύπνο σου όνειρο με ούρα, αυτό συμβολίζει μια υπάρχουσα ή επικείμενη ασθένεια. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα έχεις μία αδιαθεσία στο εγγύς μέλλον, που καλό θα είναι να ερευνήσετε. 

Θα πιστέψεις ότι δεν είσαι τόσο άτυχος/η για να είναι κάτι σοβαρό, αλλά είναι πάντα καλύτερο να είσαι ασφαλής από το να το μετανιώσεις μετά. Με αυτό τον τρόπο θα φροντίσεις την υγεία σου και θα αποφύγεις ενδεχόμενες σοβαρές συνέπειες που ίσως έχει η αμέλειά σου.

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 60%
Υγεία 50%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης πατάω στα ούρα

Αν δεις στο όνειρό σου να πατάς ούρα σημαίνει ότι θα ταπεινωθείς, θα ντροπιαστείς και πιθανότατα θα κάνεις κάτι που δεν σου ταιριάζει. Μπορεί να είσαι συνηθισμένος/η σε μία συγκεκριμένη εικόνα του εαυτού σου, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι είναι ανθρώπινο να κάνεις λάθη, όσο άσχημα και αν μπορεί να αισθάνεσαι εξαιτίας τους. Ακόμη σκέψου ίσως είναι μία ευκαιρία που μπορείς να εκμεταλλευτείς, καθότι μερικοί άνθρωποι θα σε εκτιμήσουν ίσως περισσότερο μετά από αυτό, επειδή θα σε δουν ως πιο προσβάσιμο/η και λιγότερο “τελειομανή” και απλησίαστο/η.

Ονειροκρίτης εξέταση ούρων

Όταν ονειρεύεσαι να κάνεις μια εξέταση ούρων, αυτό σημαίνει ότι σκέφτεσαι την πιθανότητα ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να φέρεις ένα μωρό στον κόσμο και καλό θα ήταν να μιλήσεις γι ‘ αυτό με τον/την σύντροφό σου. 

Θα προσπαθήσεις στο εγγύς μέλλον να προετοιμαστείς για τον ρόλο του γονέα, διαβάζοντας άρθρα και ρωτώντας διάφορες ερωτήσεις ανθρώπους που σου φαίνονται καλοί γονείς. 

Αν δεις όνειρο τα αποτελέσματα των εξετάσεων ούρων να είναι καλά, αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς, για την υγεία σου, προσέχοντας πάντα το τι τρώτε, πόσο χρόνο ξοδεύετε στη φύση, τη συνέπεια στα ιατρικά ραντεβού κτλ. Είναι απαραίτητο να διατηρήσεις την καλή κατάσταση του σώματός σου όσο το δυνατόν περισσότερο, οπότε δεν πρέπει να χαλαρώσεις πάρα πολύ.

 

Αν στο όνειρό σου τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι καλά, αυτό σημαίνει πως έχεις επηρεαστεί από κάτι που έχεις διαβάσει και ενδεχομένως έχεις έναν ενδόμυχο φόβο για την υγεία σου. Ίσως να διαβάζεις για διάφορες ασθένειες σε περιοδικά και στο διαδίκτυο. Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο, καθώς η θετική σκέψη μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας σου.

Ονειροκρίτης πίνω ούρα

Ένα όνειρο που πίνεις ούρα σημαίνει ότι σου αρέσει να είσαι το κέντρο της προσοχής. Προσπαθείς πάντα να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερα εύσημα και να γίνεις αρεστός σε όλους. Νιώθεις πως είσαι ο πιο δυνατός στον κύκλο των φίλων σου και προσπαθείς να κάνεις τους ανθρώπους να γελούν με τις ιστορίες σου. Σου αρέσει να αστειεύεσαι και να κάνεις τους άλλους να γελάνε,αλλά συχνά το παρακάνεις. Τα αστεία σου μοιάζουν μερικές φορές με προσβολές και οι γύρω σου ίσως ενίοτε σε βλέπουν ως αγενή και επιφανειακό.

Εάν στο όνειρό σου δεις κάποιον άλλο να πίνει ούρα, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στους αγαπημένους σου. Ένα από τα μέλη της οικογένειάς σου ή κάποιος φίλος σου έχει ένα πρόβλημα που δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει. Πρέπει να τους δώσεις προσοχή, υποστήριξη και συμβουλές και φρόντισε να τους δείξεις ότι μπορούν να βασίζονται σε εσένα σε τόσο δύσκολες στιγμές.

Oνειροκρίτης αίμα στα ούρα

Εάν ονειρευτείς αίμα στα ούρα σου, αυτό σημαίνει ότι έχεις παραμελήσει εντελώς την υγεία σου. Εργάζεσαι πολύ και κουράζεσαι. Εάν θέλεις να παραμείνεις δυνατός/η και ενεργός/η, θα πρέπει να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. 

Photo by HelpStay.com