Ονειροκρίτης Αράχνη

Ονειροκρίτης Αράχνη - Όνειρα με Αράχνη
Ονειροκρίτης Αράχνη

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου αράχνη;

Εάν δεις στο όνειρο αράχνη, αυτό αντιπροσωπεύει ένα αίσθημα σε μία κατάσταση που δεν μπορείς να ξεφύγεις ή ένα αίσθημα απελπισίας ότι δεν μπορεί να αλλάξει μία κατάσταση που βρίσκεσαι και είναι σχεδόν αδύνατο να ξεφύγεις. Επίσης μπορεί να αφορά πεποιθήσεις ή προκαταλήψεις που δεν μπορείτε να τις αφαιρέσετε αλλά σας απασχολούν σημαντικά. 

Σύμφωνα επίσης με τον ονειροκρίτη, οι αράχνες μπορεί να αντικατοπτρίζουν παράλογες πεποιθήσεις μαζί με ισχυρές ανασφάλειες που σας εμποδίζουν να κάνετε αυτό που θα θέλατε στη ζωή σας, να ζήσετε περισσότερο ελεύθεροι πραγματοποιώντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. 

Για παράδειγμα μπορεί οι γονείς σας να μην σας άφησαν να σπουδάσετε αυτό που πραγματικά θέλατε και σας πίεσαν να ασχοληθείτε με την οικογενειακή επιχείρηση ή με το επάγγελμα που εκείνοι θεωρούσαν πιο ταιριαστό για εσάς (πχ γιατρός, δικηγόρος κλπ). 

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 60%
Υγεία 50%
Ευημερία 60%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Ιστός Αράχνης

Εάν δείτε στο όνειρο σας ιστό αράχνης αυτό σημαίνει ότι νιώθετε ότι υπάρχουν εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον εαυτό σας, είτε οικονομικά δηλαδή να μην καταφέρετε να πάτε εάν μακρινό ταξίδι, είτε ηθικοί φραγμοί, να παραδοθείτε σε ένα παράνομο ειδύλλιο.  

Εάν δείτε ότι καταφέρατε να σπάσετε τα δεσμά της αράχνης, αυτό είναι θετικό καθώς δείχνει μία θέληση να ξεφύγετε από τις δυσκολίες που έχουν προκύψει και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. 

Ονειροκρίτης Ασπρη Αραχνη

Εάν δείτε στο όνειρο άσπρη αράχνη αυτό δείχνει θάρρος και δύναμη να αντιστρέψετε καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί, σε αντίθεση δηλαδή αν βλέπατε μία μαύρη αράχνη. 

Οι λευκές αράχνες σύμφωνα με την ερμηνεία των ονείρων, δείχνουν τύχη και φέρνουν καλούς οιωνούς.