Ονειροκρίτης Ψωμί

Ονειροκρίτης Ψωμί - Όνειρα με Ψωμί
Ονειροκρίτης Ψωμί

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου ψωμί;

Αν είδες στο όνειρο σου Ψωμί είναι ένα πολύ καλό σημάδι σε κάτι πολύ δομικό. Κάτι βασικό σε απασχολεί, που έχει να κάνει με τις βασικές ανάγκες και που θα καταλήξει καλά για τα βασικά καθημερινά πράγματα που αντιμετωπίζεις. Ίσως υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις και σου έχει αλλάξει την καθημερινότητα σου αλλά και τη σκέψη ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί σε εσένα. Ότι και να είναι θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις, να το δεις σοβαρά, να το κοιτάξεις στα μάτια και να βγεις νικήτρια, είτε είναι κάτι απλό, είτε κάτι πολύ περίπλοκο. Μπορεί επίσης να κρύβει μια πολύ θετική εξέλιξη για τη ζωή σου που θα την αλλάξει πολύ θετικά. 

Επίσης σύμφωνα με τον ονειροκρίτη ψωμί αν είδες στον ύπνο σου, η ερμηνεία του ονείρου αυτού έχει ορισμένες φορές και μια αρνητική ερμηνεία. Συναισθήματα ζήλιας για άλλους που τα καταφέρνουν καλά στις βασικές ανάγκες της ζωής τους. Έχουν ένα όμορφο αμάξι και έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια, πράγματα που εσύ δεν τα έχεις στο σημείο που θα ήθελες και σε κάνει να νιώθεις ζήλια για αυτό. 

Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 80%
Υγεία 80%
Ηρεμία 50%

Ονειροκρίτης Ψωμί από Πεθαμένο

Αν δεις στο όνειρό σου ψωμί να παίρνεις από πεθαμένο κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί. Κέρδη θα εμφανιστούν με κάποιο τρόπο, προαγωγή στη δουλειά, ή ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Ονειροκριτης Ψωμί Φρέσκο

Αν δεις στο όνειρο σου ψωμί φρέσκο, πάει να πει ότι σύντομα θα έχεις πολύ καλά νέα για κάτι που σε απασχολεί.

Παράδειγμα: Μία γυναίκα είδε στο όνειρο της ψωμί να ψήνει. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησε συνεδρίες με μία ψυχολόγο όπου τη βοήθησε πολύ στο να ξεδιαλύνει κάποιες σοβαρές δυσκολίες που είχε στη ζωή της απο όταν ήταν μικρό παιδί, όπως για παράδειγμα να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

Παράδειγμα 2: Ένας νεαρός παπάς είδες στο όνειρο τους τη γιαγιά του να του ψήνει ένα φρέσκο ψωμί για να φάει τα αυγά που του είχε φτιάξει. Εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς του είχε χαλάσει το αμάξι και δεν είχε λεφτά να το πληρώσει. Τα κατάφερε όμως να μαζέψει αυτά τα χρήματα οπότε και έφτιαξε το αμάξι του.

Photo Credits: Wesual Click

Περισσότερα Όνειρα με Φαγητό