Ονειροκρίτης Σοκολάτα

Ονειροκρίτης Σοκολάτα - Όνειρα με Σοκολάτα
Ονειροκρίτης Σοκολάτα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου σοκολάτα;

Εάν στο όνειρό σου δεις σοκολάτα, αυτό συμβολίζει την πίστη που έχουν στο άτομό σου οι φίλοι σου και η σχέση σου. Παρά τις διάφορες αμφιταλαντεύσεις που ενδέχεται κατά καιρούς να αντιμετωπίζουν τρίτοι για το άτομό σου, μια επικείμενη κατάσταση θα τους βοηθήσει να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο και ότι οι ενέργειες σου έχουν μεγάλη σημασία και σημαίνουν περισσότερα από λόγια. Μετά από αυτό, η σχέση σας θα βασιστεί στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και υποστήριξη, ενώ η επόμενη περίοδος θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Στα αρνητικά όμως, ενδέχεται να ονειρευτείς ότι δίνεις  σοκολάτα σε κάποιον. Αυτό συμβολίζει την αλόγιστη  σπατάλη. Εάν συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα όπως έκανες μέχρι τώρα, θα φτάσεις στη φτώχεια, θα αποκτήσεις μεγάλα χρέη και ενδεχομένως οι γύρω σου να σε απορρίψουν εάν δεν ζεις τον πρότερο – σπάταλο- τρόπο ζωής πολυτελείας, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από αυτούς.

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 90%
Υγεία 80%
Ηρεμία 70%

Ονειροκρίτης τρώω σοκολάτα

Το όνειρο της κατανάλωσης σοκολάτας συμβολίζει τα απροσδόκητα φιλιά. Κάποιος που γνωρίζεις εδώ και πολύ καιρό μπορεί να φλερτάρει μαζί σου. Ωστόσο, ποτέ δεν τον/την σκέφτηκες με ερωτικό τρόπο. 

Όλα θα συμβούν γρήγορα και θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα γίνει καλύτερη κάθε μέρα παρά τον σκεπτικισμό σου.

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι είστε σε ένα ειδικό σχέδιο διατροφής που δεν σε αφήνει να φας σοκολάτα ή άλλα γλυκά, ή απλά παρακολουθείτε τι τρώτε, έτσι είναι απλά ένα απωθημένο που έχεις και τίποτα περισσότερο. Είναι πολύ συχνό να βλέπεις τέτοιο όνειρο αν είσαι έγκυος, ειδικά στη περίπτωση που δεν μπορείς να απολαύσεις σοκολάτα λόγω υψηλού ζαχάρου ή άλλου προβλήματος υγείας και περιορίζεσαι σε ορισμένα φαγητά.

Ονειροκρίτης σοκολάτα γάλακτος

Αν ονειρευτείς σοκολάτα γάλακτος, υποδηλώνει ότι είσαι πολύ μαλακός/ή με τους εχθρούς σου. Μερικοί άνθρωποι από το περιβάλλον σου, σε βλέπουν ως διαγωνισμό και θα δοκιμάσουν τα πάντα για να σε εξαλείψουν. Εάν συνεχίσεις να χρησιμοποιείτε τις ίδιες μεθόδους που έχεις τώρα, το σχέδιό τους θα λειτουργήσει. Ωστόσο, εάν αλλάξεις την τακτική σου και γίνεις πιο επιθετικός/η, οι αντίπαλοί σου δεν θα έχουν καμία πιθανότητα.

Ονειροκρίτης Λευκή σοκολάτα

Εάν ονειρεύεσαι να τρως λευκή σοκολάτα, αυτό σημαίνει ότι συχνά συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα αξίζεις, επειδή φοβάσαι να χάσεις τα πράγματα που ήδη κατέχεις. Η μετριοφροσύνη είναι αρετή, αλλά δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις αυτό που θέλεις. 

Αν αναλογιστείς τη ζωή σου, πιθανότατα θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι είναι καιρός για αλλαγές προς το καλύτερο.

Ονειροκρίτης Μαύρη σοκολάτα

Το όνειρο της κατανάλωσης μαύρης σοκολάτας συνήθως υποδηλώνει ότι θα πρέπει να επενδύσεις χρήματα στο σπίτι σου ή σε ένα διαμέρισμα. Θα συνειδητοποιήσεις ότι θέλεις μια αλλαγή, αλλά αυτό θα απαιτήσει κάποιες οικονομικές θυσίες. Για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου, θα πρέπει να αναζητήσεις ενδεχομένως και πρόσθετες πηγές εισοδήματος. Στο τέλος της ημέρας όμως, θα είσαι πολύ  ευχαριστημένος/η με αυτό που θα καταφέρεις.

Ονειροκρίτης Ζεστή σοκολάτα

Όταν ονειρεύεστε να πιείτε ζεστή σοκολάτα, αυτό σημαίνει ότι θα ζήσεις την αληθινή αγάπη. Εάν έχετε ήδη έναν σύντροφο, αυτό σημαίνει ότι η σχέση σας θα φτάσει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Κάντε σχέδια και απολαύστε κάθε στιγμή που περνάτε μαζί. Εάν είσαι ακόμα single και έχεις μόλις βγει από μία πρώην σχέση, θα βρεις μια αδελφή ψυχή στο εγγύς μέλλον.

Ονειροκρίτης Χαλασμένη σοκολάτα

Το όνειρο να τρως χαλασμένη σοκολάτα υποδηλώνει ότι δεν είσαι ικανοποιημένος/η με την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου, σε παραμελεί ή δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σου στο κρεβάτι. Εξαιτίας αυτού, συχνά φαντάζεσαι μια ζωή με κάποιον άλλο. Αντί να βασανίζεις τον εαυτό σου, προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα που έχεις με μια ανοιχτή συζήτηση. Χωρίς τσακωμούς, ενημέρωσε τον σύντροφό σου για τα πάντα με ηρεμία και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγείτε από την κρίση στην οποία έχετε πέσει με τη σχέση σας.

 Photo by Michele Blackwell

Περισσότερα Όνειρα με φαγητό