Ονειροκρίτης Πεθαμένος - Νεκρός

Ονειροκρίτης Πεθαμένος- Όνειρα με Νεκρό
Ονειροκρίτης Πεθαμένος / Νεκρός

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Πεθαμένο;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Πεθαμένο αν είδες στον ύπνο σου σημαίνει ότι αισθάνεσαι για κάποιον λόγο φόβο, άγχος, πανικό, νευρικότητα και άλλα παρόμοια συναισθήματα. Τα όνειρα με Νεκρό είναι απο τα πλέον συνηθισμένα και δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί. Πιθανόν το τελευταίο διάστημα κάτι σε απασχολεί αρκετά που να σε έχει ταράξει, είτε το καταλαβαίνεις είτε λειτουργεί στο υποσυνείδητο και για αυτό τον λόγο.

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 60%
Υγεία 60%
Ηρεμία 30%

Ονειροκρίτης Πεθαμένος που Μιλάει

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Νεκρό αν δεις στον ύπνο σου που να μιλάει είναι ένα σημάδι ότι το μέλλον σε φοβίζει. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα πρέπει να βγείς από το comfort zone σου, δεν είναι η πιο ωραία αίσθηση όταν τα σκέφτεσαι, πολλές φορές σε κυριεύει τρόμος απο μία και μόνο τέτοια σκέψη. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος φόβου. Εάν συνεχίσεις να σκέφτεσαι αναλυτικά τις ενέργειές σου, όλα θα είναι καλά.

Ονειροκρίτης Πεθαμένος που Ζωντανεύει

Αν δεις στο όνειρό σου νεκρό που ζωντανεύει , αυτό σημαίνει ότι δεν θα είστε λυπημένη για πολύ. Πιθανότατα θα υποφέρεις για κάποιο χρονικό διάστημα εξαιτίας κάτι σοβαρού που σου συνέβη, πιθανότατα μια απώλεια, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή έτσι δεν είναι καλή για κανέναν. Θα προσπαθήσεις να επιστρέψεις στο φυσιολογικό και να συνεχίσεις τη ζωή σου γιατί αυτό το άτομο θα το ήθελε και για εσάς.

 

Αν δεις τώρα στο όνειρό σου έναν νεκρό να σε αγκαλιάζει μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στο άρθρο μας  Ονειροκρίτης Αγκαλιά

Ονειροκρίτης Πεθαμένος Παππούς

Αν δεις στον ύπνο σου τον νεκρό Παππού πάει να πει ότι υποσυνείδητα σου λείπει η παρουσία. Πιθανώς ήταν η πρώτη μεγάλη απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Ποτέ δεν μπορείς να χονέψεις ότι οι αγαπημένοι σου κάποια στιγμή θα φύγουν απο τη ζωή και ειδικά όταν συμβαίνει πρώτη φορά, χάνεται το έδαφος κάτω απο τα πόδια σου. Πρέπει να κατανοήσεις ότι αυτή είναι η ζωή, η ζωή προχωράει, τα άτομα στη ζωή αλλάζουν αλλά οι ρόλοι παραμένουν ίδιοι. Απο εκεί που ήσουν παιδί, σε λίγο θα γίνεις ένας τρυφερός γονιός, οι γονείς σου υπέροχοι παππουδες, ένα νέο μέλος στην οικογένεια θα φέρει τεράστια χαρά και δυστυχώς οι παππούδες θα σε αποχαιρετήσουν για το μεγάλο τους ταξίδι. 

 

Αν δεις στον ύπνο σου νεκρό μωρό διάβασε αναλυτικά το άρθρο μας Ονειροκρίτης Μωρό.

Ονειροκρίτης Πεθαμένος Πατέρας ή Νεκρή Μητέρα

Να ονειρεύεσαι τον πατέρα σου ή τη μητέρα σου να είναι νεκροί συμβολίζει την καλή υγεία για τη μητέρα και τον πατέρα σου, καθώς και μια μακρά ζωή.

Ονειροκρίτης ότι έχεις Πεθάνει

Το να ονειρεύεσαι να είσαι νεκρός συμβολίζει την επιτυχία. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι άλλοι άνθρωποι έχουν ξεχάσει για σας επειδή πίστευαν ότι δεν θα είσαι επινοητική σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Ωστόσο, έλαμψες  και έδειξες πόσο ισχυρή είσαι στην πραγματικότητα όταν αυτό ήταν απαραίτητο.

Ονειροκρίτης Πεθαμένος Φιλί

Το να ονειρεύεσαι να φιλήσεις έναν νεκρό ότι σχεδίαζεις κάτι πολύ μεγάλο που πρέπει να διασφαλίσεις ότι θα μείνει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να ολοκληρωθεί.  Έχει φτάσει η ώρα να ρισκάρεις και είσαι έτοιμη για αυτό. Το μυαλό σου δουλεύει με ασταμάτητους ρυθμούς και είσαι έτοιμη να τα παίξεις όλα για όλα. Μη διστάσεις να ρισκάρεις, όμως μόνο να θυμάσαι ότι πρέπει να ρισκάρεις μέχρι το σημείο που δεν θα χτυπάς το κεφάλι σου σε περίπτωση αποτυχίας

Ονειροκρίτης Νεκρό Ζώο

Εάν ονειρεύεσαι ένα νεκρό ζώο αυτό σημαίνει ότι περιμένεις να γίνουν αλλαγές στη ζωή σου, πάντα προς το καλύτερο. Το τελευταίο διάστημα ίσως έχεις ατονήσει, ίσως κουράστηκες απο διάφορα, αποφάσισες να κάνεις ένα βήμα πίσω να ξεκουραστείς και αυτή η ξεκούρασει μάλλον κράτησε παραπάνω απο ότι θα περίμενες.

Photo Credits Evie S.

Περισσότερα Όνειρα με Φόβο