Ονειροκρίτης Aγκαλιά

Ονειροκρίτης Αγκαλιά - Όνειρα με Αγκαλιά
Ονειροκρίτης Αγκαλιά

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου αγκαλιά;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου Αγκαλιά, είναι ένα σίγουρα καλό όνειρο. Δείχνει ότι έχεις καλά αισθήματα, βρίσκεσαι σε μία καλή ψυχολογική κατάσταση, μια κατάσταση ψυχικής ηρεμίας που αφήνεσαι να δεχθείς τη στοργή και την αγάπη από τους άλλους. Είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες είτε είναι αυτές αντιλήψεις για τη ζωή αλλά και ιδέες όπως ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που πριν λίγο καιρό θα το απέκλειες από την πρώτη στιγμή. Οι ορίζοντες σου έχουν ανοίξει, νιώθεις ένα απελευθερωμένο ον που ζητά κάτι νέο, αναζωογονητικό.  

Επίσης αν δεις στο όνειρο σου μία αγκαλιά αυτό πάει να πει ότι ένα αίσθημα ανακούφισης, ένα βάρος από πάνω σου που έφυγε. Κάτι ίσως να σε απασχολούσε το τελευταίο διάστημα και τώρα νιώθεις πολύ πιο ανάλαφρος να συνεχίσεις την καθημερινότητα σου δίχως αυτό το βαρίδι. 

Ορισμένες φορές, όχι πολλές βέβαια το να δεις στο όνειρο αγκαλιά έχει και μια αρνητική οπτική. Νιώθεις άσχημα ότι έχεις εκμεταλλευτεί άτομα με κάποιο τρόπο. Σου έδειξαν μία επιείκεια που νιώθεις ότι δεν την αξίζεις. Τύψεις υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού σου για κάτι που έχει συμβεί, μπορεί το πρωί να μην το σκέφτεσαι αλλά αυτές οι τύψεις είναι εκεί και εμφανίζονται στα όνειρα σου. 

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 50%
Υγεία 50%
Ηρεμία 90%

Ονειροκρίτης Αγκαλιά Μωρό

Αν δεις στο όνειρο σου ότι αγκαλιάζεις ένα μωρό αυτό σημαίνει ότι νιώθεις μια αγνότητα να σε περιβάλει. Νιώθεις καταρχήν καλά με τον εαυτό σου, έχεις φερθεί σωστά σε όλους και δεν υπάρχει κάτι που να νιώθεις ότι έχεις φταίξει και ότι έχεις τύψεις. 

Ονειροκρίτης Αγκαλιά με Γυναίκα

Αν δεις στο όνειρο σου ότι αγκάλιασες μία γυναίκα, αυτό συνήθως είναι ένα κακό όνειρο, ιδίως αν αυτή τη γυναίκα δεν την έχεις δει ποτέ ξανά. Είναι ίσως ένα σημάδι για κάτι κακό που έρχεται. Έχε το νου σου στο οτιδήποτε σου συμβαίνει στο επόμενο διάστημα. 

Ονειροκρίτης Αγκαλιά με Πρώην

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν δεις στο όνειρο σου ότι είσαι αγκαλιά με τον πρώην αυτό σημαίνει ότι βασίζεσαι πολύ στο παρελθόν, καταφεύγεις εκεί ως μία ασφαλή σπηλιά που θα σε κρύψει από όλους τους κινδύνους που ίσως καιροφυλακτούν εκεί έξω. Φοβάσαι να κοιτάξεις μπροστά και να πάρεις τα ρίσκα που χρειάζονται ενίοτε ώστε να πετύχεις αυτά που πραγματικά αξίζεις. 

Ονειροκρίτης Αγκαλιά με Πεθαμένο

Αν δεις στο όνειρό σου ότι αγκαλιάζεις έναν πεθαμένο, αυτό σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο όνειρο που σου φέρνει ένταση κατά τη διάρκεια του ονείρου αλλά και το θυμάσαι πολύ όταν ξυπνήσεις. Δείχνει ότι αισθάνεσαι ακόμα λύπη για την απώλεια του, δεν την έχεις ξεπεράσει 100%, κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν έχεις δεχτεί αυτή την απουσία. Δεν είναι κακό να βλέπεις στο όνειρο σου έναν πεθαμένο, ιδίως αν είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο. Δείχνει ότι έχεις αγάπη μέσα σου που μπορείς να συνεχίσεις να τη δίνεις σε αυτούς που είναι γύρω σου. 

Διάβασε περισσότερα στο Ονειροκρίτης Πεθαμένος.

Photo credits Xavier Mouton Photographie on Unsplash