Ονειροκρίτης Κρεβάτι

Ονειροκρίτης Κρεβάτι- Όνειρα με Βέρα
Ονειροκρίτης κρεβάτι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Κρεβάτι;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ένας μέσος άνθρωπος ξοδεύει το ένα τρίτο της ζωής του στον ύπνο, ένα κρεβάτι δεν είναι ένα σπάνιο μοτίβο στα όνειρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, για το κρεβάτι οι ερμηνείες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πλαίσιο στο οποίο συμβαίνει ένα όνειρο και τις λεπτομέρειες που το ακολουθούν.

 

Με μιά ματιά
Τύχη 50%
Σχέσεις 50%
Υγεία 60%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης ακατάστατο κρεβάτι

Εάν δεις στο όνειρό σου ένα ακατάστατο κρεβάτι, αυτό συμβολίζει την ασθένεια. Μπορεί να αναγκαστείς να αναβάλλεις τις υποχρεώσεις σου λόγω ιατρικής κατάστασης που θα επιδεινωθεί. Δεδομένου αποφεύγεις να πηγαίνεις σε γιατρό, τα μέλη της οικογένειάς σου θα σας πιέσουν να λάβεις σοβαρά υπόψη αυτό το πρόβλημα και να ακολουθήσεις αυστηρά μερικές συμβουλές που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να ανακάμψεις.

Ονειροκρίτης τακτοποιημένο κρεβάτι

Το όνειρο ενός τακτοποιημένου κρεβατιού συμβολίζει την πιστότητα στο γάμο σου. Είσαι άτομο που προσπαθεί πάντα να είναι αξιοπρεπής για να μην καταστρέψει την σχέση που έχετε χτίσει εδώ και χρόνια με το σύντροφό σου. Έχεις μεγάλο σεβασμό για τον σύντροφό σου που υπερβαίνει τα όρια της αγάπης και δεν θα έκανες κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα, ή που δεν θα σε αφήσει να κοιτάξεις στα μάτια το σύντροφό σου.

Ονειροκρίτης γεμάτο κρεβάτι

Όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα γεμάτο κρεβάτι, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις μια περιπέτεια αγάπης. Κάποιος που συνάντησες πρόσφατα πιθανότατα σε προσελκύει. Έτσι κάνεις ό,τι μπορείς για να προσεγγίσεις το άτομο αυτό. Δεν θα είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου σε μερικές στιγμές επειδή θα ενεργείς σαν ένας ερωτευμένος έφηβος.

Ονειροκρίτης άδειο κρεβάτι

Κατά τον ονειροκρίτη, εάν δεις άδειο κρεβάτι σε ένα όνειρο, αυτό συμβολίζει μια απογοήτευση. Υπάρχει μια πιθανότητα να καταλήξεις σε μια δύσκολη κατάσταση, οπότε θα περιμένεις από τον σύντροφό σας να σε υποστηρίξει και να κάνει ό,τι θα έκανες κι εσύ στη θέση του. Ωστόσο, η αδιαφορία που θα συναντήσεις θα σε εκπλήξει δυσάρεστα αφού δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για εσένα όσο θα πίστευες.

Ονειροκρίτης ξαπλώνω στο κρεβάτι μόνος

Εάν ονειρεύεσαι να ξαπλώνεις στο κρεβάτι, αυτό σημαίνει ότι λυπάσαι για τις χαμένες ευκαιρίες. Είσαι ένας εσωστρεφής άνθρωπος που χρειάζεται πολύ χρόνο για να χαλαρώσεις και να κάνεις τα πράγματα που επιθυμείς.  Λόγω μιας τέτοιας κατάστασης, οι άνθρωποι συχνά παίρνουν τη λανθασμένη εντύπωση για σένα και πιστεύουν ότι δεν ενδιαφέρεσαι για κάποια πράγματα. Γι ‘ αυτό σου αναθέτουν καθήκοντα ή έργα που δεν σε αφήνουν να ξεχωρίσεις ή να εκφράσεις τις δυνατότητές σου.

Ονειροκρίτης - στο κρεβάτι με το ίδιο φύλο

Αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη από κάποιον λόγω της συμπεριφοράς σου. Μπορεί να πεις παρορμητικά, πράγματα που θα βλάψουν αυτό το άτομο. Θα αισθανθείς άσχημα γι ‘ αυτό και πρέπει να ζητήσεις συγνώμη. Αυτό θα σου διδάξει να ελέγχεις τον εαυτό σου σε αντίστοιχες καταστάσεις.

Ονειροκρίτης - στο κρεβάτι με το αντίθετο φύλο

Εάν ονειρεύεσαι να ξαπλώνεις στο κρεβάτι με άτομο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρεις τις απαραίτητες και μεγάλες αποφάσεις που θα  καθορίσουν την πορεία της ζωής σου. Πιθανότατα γνωρίζεις τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεσαι αυτήν τη στιγμή. Επομένως χρειάζεσαι μια συμβουλή από κάποιον που πραγματικά εμπιστεύεσαι. Επιπρόσθετα, μπορεί να δεις τον εαυτό σου στο κρεβάτι με κάποιον/αν πρώην, όπου αυτό δηλώνει μία ανεκπλήρωτη αγάπη ή ένα αποθημένο.

Photo by Edelle Bruton