Ονειροκρίτης Χορός

Ονειροκρίτης Χορός - Όνειρα με Χορό

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου να χορεύω;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Χορό αν δεις στον ύπνο σου, αυτό δείχνει μία αρμονία στη ζωή σου. Ειδικά αν δεις στον ύπνο σου ότι χορεύεις με κάποιον τότε αυτό δείχνει ότι όλα ξεκινούν να κυλούν όπως θα έπρεπε να είναι. Αισθάνεται μία ευχαρίστηση απο το πως εξελίσσονται τα πράγματα, είτε αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια είτε τα προσωπικά. Οι κόποι σου δείχνουν να πιάνουν τόπο και αυτό έχεις αρχίσει να το εκλαμβάνεις σαν μια ιδιαίτερη, προσωπική ευχαρίστηση. Δούλεψες σκληρά στο χωράφι της ζωής σου, έσκαψες για να κάνεις το χώμα καρπερό και πλέον τα αποτελέσματα είναι εμφανή. 

 

Όσον αφορά τα συναισθηματικά σου, το να δεις στον ύπνο σου ότι χορεύεις με κάποιον, δείχνει τη ροή που μπορεί να έχει μία σχέση σου, το δέσιμο με τον αγαπημένο σου, πόσο ταιριάζετε, πόσο κάνει πίσω ο ένας ή ο άλλος σε διαφωνίες που προκύπτουν. Συνήθως τα πράγματα στη σχέση μας πηγαίνουν καλά όταν βλέπουμε ότι χορεύουμε με κάποιον. 

 

Αν τώρα δεις στο όνειρό σου ότι χορεύεις αδέξια αυτό δείχνει ότι νιώθεις ότι δεν ελέγχεις απόλυτα μια κατάσταση, νιώθεις ότι δεν έχεις την εμπειρία να τη διαχειριστείς σωστά, η απειρία σου δεν σε αφήνει να πετύχεις αυτό που θέλεις και αυτό σε απασχολεί πολύ. Μάθε απο τα λάθη σου, παρατήρησε τον εαυτό σου και την επόμενη φορά θα τα πας σίγουρα πολύ καλύτερα. Κανείς δεν έμαθε να χορεύει στον πάγο χωρίς να πέσει αμέτρητες φορές στην αρχή. 

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 80%
Υγεία 60%
Ηρεμία 60%

Ονειροκρίτης Χορός με Πεθαμένο

Εάν δεις στο όνειρο σου ότι χορεύεις με ένα άτομο απο το περιβάλλον σου που έχει πεθάνει, τότε η ερμηνεία του ονείρου έχει να κάνει με την αίσθηση που σου άφηνε αυτός ο χορός. Σίγουρα όμως σε απασχολεί το παρελθόν σου, όχι απαραίτητα με το άτομο που είδες στο όνειρό σου.  Όταν το όνειρο του χορού με ένα νεκρό άτομο έχει ένα όμορφο και ευτυχισμένο συναίσθημα αυτό δείχνει ότι νιώθεις καλά στη ζωή σου, θυμάσαι το παρελθόν και με αυτές τις αναμνήσεις προχωράς μπροστά. Εάν η αίσθηση δεν είναι ωραία τότε ίσως νιώθεις ότι πράγματα που έχουν συμβεί σε κρατούν πίσω και δυσκολεύεσαι να τα αφήσεις και να προχωρήσεις. 

Διάβασε περισσότερα στο Ονειροκρίτης Πεθαμένος.

Ονειροκρίτης Χορός Τσιφτετέλι

Εάν δεις στον ύπνο σου ότι χορεύεις τσιφτετέλι αυτό δείχνει ότι έχεις μία διάθεση για τη ζωή, να προχωρήσεις, ιδίως στον αισθηματικό τομέα, να καταφέρεις πολλά. Νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και με αυτά που έχεις καταφέρει και πλέον είναι η ώρα να πληρωθούν οι κόποι σου. 

Θέλεις να διαβάσεις για περισσότερα όνειρα? Κλίκαρε στο Ονειροκρίτης Αλφαβητικά και βρες την ερμηνεία του ονείρου που σε ενδιαφέρει. 

Περισσότερα σχετικά Όνειρα