Ονειροκρίτης Πλοίο

Ονειροκρίτης Πλοίο - Όνειρα με Πλοίο
Ονειροκρίτης Πλοίο

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου πλοίο;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη πλοίο αν δεις στον ύπνο σου, πάει να πει ότι μπορείς και βλέπεις μπροστά από τους άλλους και εντοπίζεις τι είναι αυτό που πρόκειται να έρθει. Πιάνοντας σημάδια που οι άλλοι δεν δίνουν καμία σημασία, εσύ τα συγκρατείς και τα επεξεργάζεσαι, αυτά ενίοτε εμφανίζονται στον ύπνο σου, σαν πλοία. Είσαι σχεδόν σίγουρος ότι σημαντικά μηνύματα θα έρθουν, απλώς δεν είσαι σίγουρος ακόμα αν θα είναι θετικά ή αρνητικά. 

Είναι σημαντικό να θυμηθείς λεπτομέρειες από το όνειρο, αν για παράδειγμα το πλοίο είναι δεμένο, ή εν πλω, αν πρόκειται για ένα μεγάλο υπερωκεάνιο ή απλώς αν κρατάς στα χέρια σου ακτοπλοϊκά εισιτήρια και πρόκειται να ταξιδέψεις με ένα πλοίο . Αν είσαι έξω στο λιμάνι και βλέπεις το πλοίο ή είσαι επάνω του και πλέει στη θάλασσα είναι επίσης σημαντικό.  

Συνήθως είναι θετικό το να ονειρεύεσαι ένα πλοίο, δείχνει ότι μπορείς να ελέγχεις τις καταστάσεις, μικρές και μεγάλες, να εντοπίζεις τις δυσκολίες και να τις αποφεύγεις χωρίς να πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Αυτή η διορατικότητα σου σε έχει ξεμπλέξει από πολλούς μπελάδες. 

Ορισμένες φορές τα όνειρα με πλοίο έχουν και μια αρνητική οπτική. Δείχνουν τα όνειρα αυτά ένα συναίσθημα φόβου για ένα κίνδυνο ή μια αβεβαιότητα στη σκέψη για ένα πρόβλημα που σου έχει δυσκολέψει τη ζωή και δεν λέει να φύγει έτσι απλά αλλά χρειάζεται να ασχοληθείς εντατικά και ίσως έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που δεν θα ήθελες να στενοχωρήσεις, είτε είναι αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον που δεν θα πρέπει να διαταραχθούν ισορροπίες. 

Ένα σημαντικό σημείο του ονείρου που πρέπει να δεις είναι αν τα νερά στο όνειρο είναι ήρεμα ή σε τρικυμία, σκοτεινά που σε γεμίζουν τρόμο. Συμβουλέψου και τον Ονειροκρίτη για τη Θάλασσα, ίσως σε βοηθήσει παραπάνω. 

Με μιά ματιά
Τύχη 70%
Σχέσεις 40%
Υγεία 50%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης Πλοίο σε Λιμάνι

Αν δεις στον ύπνο σου πλοίο που είναι σε λιμάνι αυτό πάει να πει ότι η ζωή σου βρίσκεται σε ασφαλές σημείο, επικίνδυνες καταστάσεις που ίσως είχαν εμφανιστεί πρόσφατα τώρα είναι πια παρελθόν και πλέον υπάρχει μία ηρεμία. Επωφελήσου από αυτή την κατάσταση, ξεκουράσου, ανάκτησε δυνάμεις και συνέχισε πάλι με την ίδια δυναμική.

Ονειροκρίτης Πλοίο που βουλιάζει

Αν δεις στον ύπνο σου πλοίο που να βουλιάζει αυτό δείχνει ένα έντονο στρες να υπάρχει στη ζωή σου. Κάτι υπάρχει που σε δυσκολεύει σε καθημερινό επίπεδο και σου δημιουργεί παραπάνω άγχος από όσο μπορείς να διαχειριστείς. Προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω, να ζυγίσεις τις καταστάσεις, να δεις αρχικά τι είναι αυτό που σε αγχώνει, αν είναι όντως τόσο αγχωτικό ή εσύ γιγαντώνεις άθελα σου τις καταστάσεις και τέλος αν αξίζει να σε αγχώνει τόσο. Σίγουρα δεν θα αξίζει. 

Photo credits Nate Cheney  on Unsplash

Περισσότερα Όνειρα με Θάλασσα