Ονειροκρίτης Τραπέζι

Ονειροκρίτης Τραπέζι
Ονειροκρίτης Τραπέζι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Τραπέζι;

Το να ονειρεύεσαι ένα τραπέζι αντιπροσωπεύει την σταθερότητα και τη δύναμη. Αντιπροσωπεύει μία πλευρά του εαυτού σου που φροντίζει για το φαγητό ή τις στιγμές θαλπωρής που μπορεί να έχεις ζήσει γύρω από ένα τραπέζι. Η αλήθεια, η πυγμή και η θέληση είναι στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν και αυτά τα ευγενή χαρακτηριστικά, αντανακλώνται στη προσπάθειά σου να προστατέψεις την οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Με μιά ματιά
Τύχη 60%
Σχέσεις 90%
Υγεία 60%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης οικογενειακό τραπέζι

Το να ονειρεύεσαι ένα οικογενειακό τραπέζι αντιπροσωπεύει τη σιγουριά για κάτι ή τη προσπάθειά σου να έχεις τον απόλυτο έλεγχο μιας κατάστασης. Πολύ συχνά αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις προβλήματα ή δυσάρεστες καταστάσεις. Όμως επειδή βρίσκεσαι σε ένα ασφαλές περιβάλλον και επειδή έχεις μία αισιοδοξία και νιώθεις σίγουρος-η για τον εαυτό σου, έχεις τη δυνατότητα να ελιχθείς και να φέρεις στα μέτρα σου τις καταστάσεις.

Ονειροκρίτης σπασμένο τραπέζι

Το σπασμένο τραπέζι σε ένα όνειρο, έχει δυστυχώς μία δυσάρεστη πλευρά: μπορεί να σχετίζεται με μία πρόσφατη επίσκεψή σου σε ένα νεκροταφείο ή σε ένα νοσοκομείο και η επίσκεψη αυτή σου άφησε ένα δυσάρεστο συναίσθημα, σα να έσπασε κάτι μέσα σου. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις το συναίσθημα αυτό, είναι με πίστη και ελπίδα πως όλα γίνονται για καλό. Θα πρέπει να σταθείς στα πόδια σου με κάθε δυνατό τρόπο για εσένα και τους αγαπημένους σου και αν χρειαστεί, θα ήταν σκόπιμο να λάβεις και επαγγελματική βοήθεια για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου.

Ονειροκρίτης γαμήλιο τραπέζι

Αν ονειρευτείς γαμήλιο τραπέζι συμβολίζει την αγνότητα, τη χαρά και την ευημερία για εσένα αλλά και για το ζευγάρι που παντρεύεται. Αν δε είναι ο δικός σου γάμος, είναι ένα ακόμα πιο ευχάριστο όνειρο που θα σου δείξει το δρόμο για την ευτυχία, αν είσαι ανύπαντρος-η ή θα σου υπενθυμίσει κάποιες όμορφες στιγμές και θα σου δώσει μία ευκαιρία να επαναξιολογήσεις τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, αν είσαι παντρεμένος-η.

Ονειροκρίτης Τραπέζι Παραδείγματα

Παράδειγμα: Μία κοπέλα είδε τον εαυτό της να κάθεται με τους γονείς της στο οικογενειακό, χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Στη πραγματικότητα η κοπέλα αυτή έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους ηλικιωμένους γονείς της και με μεγάλη της χαρά φροντίζει γι αυτούς, όπως έκαναν τόσα χρόνια και οι ίδιοι για την κόρη τους. 

 

Παράδειγμα 2: Ένας άντρας στο όνειρό του σκόνταψε πάνω σε ένα τραπέζι και το έσπασε. Στη πραγματικότητα ο άντρας αυτός βιώνει μία δύσκολη περίοδο όπου ο σύντροφός του είναι στο νοσοκομείο για μία μεγάλη και δύσκολη χειρουργική επέμβαση. 

 

Photo by Randy Fath 

Περισσότερα Όνειρα