Ονειροκρίτης Φαρμακείο

Ονειροκρίτης Φαρμακείο - Όνειρα με Φαρμακείο
Ονειροκρίτης Φαρμακείο

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου φάρμακείο;

Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη Φαρμακείο αν δεις στον ύπνο σου σημαίνει ότι γνωρίζεις ότι υπάρχει ένα πρόβλημα που σε δυσκολεύει και προσπαθείς να βρεις μία λύση. 

Αν δεις στο όνειρο ότι βγαίνεις από το φαρμακείο αυτό πάει να πει ότι λύση υπάρχει στο πρόβλημά σου και πρέπει να το συζητήσεις με τους δικούς σου ώστε να σε βοηθήσουν να ξεμπλέξεις το συντομότερο δυνατόν.  

Βλέποντας στο όνειρο Φαρμακείο συνήθως είναι καλά νέα για κάποιον που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Φαίνεται ότι σύντομα η ταλαιπωρία θα περάσει και θα μπορεί ξανά να γυρίσει στην καθημερινότητα του ακόμα πιο δυνατός. 

Παράδειγμα: Η Φανή, ιδιωτική υπάλληλος είδε στο όνειρό της ότι έβγαινε από ένα φαρμακείο στην Μονμάρτη στο Παρίσι. Ένα πολύ όμορφο προσεγμένο φαρμακείο με τη Γαλλική φινέτσα όπου είχε παει να πάρει μια φαρμακευτική οδοντόκρεμα για τα δόντια της, όπως την είχε συμβουλέψει ο γιατρός της. 

Πρόσφατα αντιμετώπισε μία δύσκολη αρρώστια που την ανάγκασε να λείπει από τη δουλειά για δύο εβδομάδες και μέσα στις επόμενες ημέρες είδε θεαματική βελτίωση στην ασθένεια της, τέτοια ώστε από την επόμενη κιόλας εβδομάδα μπόρεσε να γυρίσει στη δουλειά της. 

Παράδειγμα 2: Ο Νίκος, υπάλληλος τράπεζας είδε στον ύπνο του ότι ήταν μέσα σε ένα τεράστιο Φαρμακείο, λες και ήταν super market, περίμενε υπομονετικά τη σειρά του μέχρι να εξυπηρετηθεί.

 Όταν ξύπνησε ξεκίνησε να ψάχνει γιατί είδε στο όνειρο φαρμακείο, διάβασε για αυτό στο onirokritis.gr και διαπίστωσε ότι τον απασχολούσε πολύ η πορεία του γάμου του, η καθημερινή διαφωνία με τη γυναίκα του για το αν θα κάνουν και τρίτο παιδί ή όχι ή και για ακόμα πιο ασήμαντα πράγματα όπως ποιος ξέχασε ανοιχτό το βάζο με το μέλι και γέμισε η κουζίνα μυρμήγκια.  

Photo Credits Lexi Ruskell 

Με μιά ματιά
Τύχη 40%
Σχέσεις 50%
Υγεία 90%
Ηρεμία 60%