Ονειροκρίτης Γάλα

Ονειροκρίτης Γάλα - Όνειρα με Γάλα
Ονειροκρίτης Γάλα

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου γάλα;

Εάν δεις γάλα σε ένα όνειρο σου, αυτό σημαίνει ότι σε περιμένει ξαφνικό κέρδος. 

Υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα πάρεις μια δουλειά που δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια, ενώ το ποσό των χρημάτων που θα λάβεις θα είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι περίμενες. 

Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 100%
Υγεία 90%
Ηρεμία 90%

Ονειροκρίτης πίνω γάλα

Το όνειρο της κατανάλωσης γάλακτος συμβολίζει την καλή υγεία. Είσαι κάποιος που αποφεύγει το γρήγορο φαγητό και τα ανθυγιεινά σνακ, προτιμάς το γάλα με μέλι, σου αρέσει να διαβάζεις για την υγιεινή διατροφή και να ψάχνεις για τις συνταγές που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις σε φόρμα και να αποφύγεις τις ενοχές που θα είχες αν δεν πετύχαινες τους στόχους που έχεις θέσει.

Ονειροκρίτης μπάνιο στο γάλα

Όταν κολυμπάς στο γάλα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος σε φροντίζει σε υπερβολικό βαθμό. Μιλάμε πιθανώς για τους γονείς σου ή για έναν αγαπημένο σου που σας βλέπει ως το κέντρο του κόσμου τους. Το πρόσωπο αυτό προσπαθεί να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σου, αλλά καμιά φορά το παρακάνει.

Ονειροκρίτης ζεστό γάλα

Το πόσιμο ζεστό γάλα σε ένα όνειρο συμβολίζει τις νέες αρχές, μια περίοδο ευημερίας και ειρήνης. Αντιπροσωπεύει επίσης το τέλος των μεγάλων προβλημάτων και ανησυχιών και προβλέπει μια περίοδο ευτυχίας και επιτυχίας. Οι άνθρωποι που έχουν δει αντίστοιχο όνειρο, άφησαν το ένοχο παρελθόν πίσω τους και ξεφορτώθηκαν κάποιο βάρος ή ξεκίνησαν έναν αγώνα για ένα καλύτερο και πιο όμορφο μέλλον.

Ονειροκρίτης ξινόγαλα

Εάν ονειρεύεσαι να πίνεις ξινόγαλα, αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο για το οποίο ανησυχείς πολύ θα καταφέρει να λύσει όλα τα προβλήματά του. Μιλάμε για κάποιον αγαπητό σε σένα που δεν είσαι σε θέση να βοηθήσεις όταν το χρειάζεται για λόγους που δεν μπορείς να υπερβείς. Σύντομα θα ακούσεις ότι το άτομο αυτό κατάφερε να το αντιμετωπίσει το πρόβλημά του και να είναι χαρούμενο και περήφανο.

Ονειροκρίτης γάλα κακάο

Εάν ονειρεύεσαι να πίνεις γάλα με κακάο ή σοκολάτα, αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι ικανοποιημένος/η με μια πτυχή της ζωής σου και ότι χρειάζεσαι την αλλαγή. Είναι σημαντικό να βρεις τη θέληση και τη δύναμη να αλλάξεις κάποια πράγματα. Ξεκίνα από μικρά πράγματα και στη συνέχεια αφιέρωσε το χρόνο σου σε κρίσιμα προβλήματα. Εάν συνεχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου, θα πετύχεις όλους σου τους στόχους.

Ονειροκρίτης γάλα αγελάδας

Η κατανάλωση αγελαδινού γάλακτος σε ένα όνειρο μπορεί να έχει πολλαπλές έννοιες. Μία από αυτές υποδηλώνει ότι θα έχεις μια συνάντηση με κάποιον που σε κάνει νευρικό και αγχώδη. Πιθανότατα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του ή να περάσεις λίγο χρόνο με ένα άτομο με το οποίο δεν είστε σε καλή σχέση. Υπάρχει όμως και μια πιθανότητα ότι η αιτία ενός τσακωμού να ήταν μία απλή παρεξήγηση και έπειτα απο τη συνάντησή σου να βελτιωθούν οι σχέσεις σας.

Ονειροκρίτης γάλα κατσίκας

Ένα όνειρο για το γάλα κατσίκας συμβολίζει την οικογενειακή ευτυχία και αρμονία. Μπορεί να είχες κάποια διένεξη με τους αγαπημένους σου σε μια προηγούμενη περίοδο, αλλά θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τη διένεξη αυτή στο εγγύς μέλλον. Η οικογένειά σου είναι πολύ σημαντική για σένα, γι ‘ αυτό είσαι πάντα έτοιμος/η να κάνεις συμβιβασμούς για να την προστατεύσεις. Σύντομα θα μπορείς να χαλαρώσεις με την οικογενειακή ηρεμία να επανέρχεται στα οικεία σου πρόσωπα.

Ονειροκρίτης γάλα θηλασμός

Ο θηλασμός ενός μωρού με γάλα σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποια συναισθήματα που δεν γνώριζες καν ότι υπήρχαν θα έρθουν στην επιφάνεια. Θα συνειδητοποιήσεις ότι ακόμα δεν αναγνωρίζεις πλήρως τον εαυτό σου ενώ τα νέα χαρακτηριστικά που θα ανακαλύψεις ενδέχεται να σου αρέσουν ή ακόμα μπορεί και να σε τρομάξουν.

Ονειροκρίτης γάλα χυμένο

Το χύσιμο του γάλακτος σε ένα όνειρο σημαίνει ότι θα απομακρυνθείς από ανθρώπους των οποίων η παρέα δεν σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Αυτό μπορεί να είναι ένας παλιός φίλος με τον οποίο δεν έχεις τίποτα κοινό πια. Θα θελήσεις να αφιερώσεις το χρόνο σου σε άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα, σε συμβουλεύουν αλλά και σου δίνουν εποικοδομητική κριτική.

Αντίθετα, αν ονειρεύεσαι άλλους ανθρώπους που χύνουν γάλα σημαίνει ότι ένας φίλος σου θα σταματήσει ξαφνικά να κάνει παρέα μαζί σου. Θα φανεί σαν να σε αποφεύγουν, αλλά δεν θα μπορείς να καταλάβεις γιατί. Θα σκέφτεσαι τι έχεις κάνει στο άτομο αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά θα μπορείς να πάρεις την απάντηση σε αυτή την ερώτηση μόνο από το ίδιο το άτομο.

 

Photo by Oana Cristina 

Περισσότερα Όνειρα με Φαγητό