Ονειροκρίτης Παιδί

Ονειροκρίτης Παιδί- Όνειρα με Παιδί
Ονειροκρίτης Παιδί

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου παιδί;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στον ύπνο σου ένα παιδί, μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες ανάλογα με την αλληλεπίδραση με το παιδί, την ηλικία κτλ. Οι άνθρωποι που έχουν παιδιά έχουν όνειρα για παιδιά πιο συχνά από τους μη γονείς, ενώ οι γυναίκες ονειρεύονται παιδιά περισσότερο από τους άνδρες. Αυτά τα όνειρα δεν πρέπει να μπερδεύονται με όνειρα για μωρά γενικότερα, ενώ μωρά αγόρια και μωρά κορίτσια μπορεί επίσης να έχουν διαφορετικές σημασίες.

Με μιά ματιά
Τύχη 90%
Σχέσεις 90%
Υγεία 90%
Ηρεμία 80%

Ονειροκρίτης τάισμα παιδιού

Εάν ονειρεύεσαι να ταΐζεις ένα παιδί, το όνειρο αυτό προειδοποιεί για μία πιθανή οικογενειακή αναστάτωση. Μπορεί συχνά να σκεφτεσαι το μέλλον που περιμένει εσένα ή τα μέλη της οικογένειάς σας. Εάν έχεις παιδιά, προσπάθησε να τους δώσεις τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και βάζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους πριν από άλλες υποχρεώσεις.

Ονειροκρίτης παιδί που παίζει

Όταν ονειρεύεσαι ένα παιδί να παίζει, αυτό συμβολίζει την οικογενειακή ειρήνη. Όλα τα μέλη της οικογένειάς σου θα δείχνουν κατανόηση ο ένας τον άλλον και θα σταματήσετε να δίνετε σημασία στα πράγματα που προκάλεσαν συγκρούσεις. Εσύ και η οικογένειά σου θα απολαύσετε αρμονικές σχέσεις που θα εδραιωθούν στο σπίτι σας. 

Αντίστοιχα, εάν ονειρεύεσαι πολλά παιδιά να παίζουν, αυτό συμβολίζει την ευτυχία και την ευημερία. Θα βιώσεις θετικά πράγματα και γεγονότα στη ζωή σου την επόμενη περίοδο.

Ονειροκρίτης παίζοντας με παιδιά

Το να ονειρεύεσαι να παίζεις με παιδιά σημαίνει ότι είσαι ευτυχισμένος στο γάμο ή τη σχέση σου. Προσπαθείς να κάνεις κάθε μέρα που περνάς με το αγαπημένο σου πρόσωπο λίγο διαφορετική. Σσου αρέσει να πηγαίνετε σε ταινίες ή στα θέατρα, να κάνεις μεγάλες βόλτες ή να πηγαίνετε σε ρομαντικά δείπνα ή και να έχετε κοινά χόμπι και ασχολίες με το σύντροφό σου. Έχεις αρκετό χρόνο για να αφιερώσεις τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε οικογενειακές υποχρεώσεις, καθώς έχεις οργανώσει τη ζωή σου ιδιαίτερα καλά.

Ονειροκρίτης αγκαλιά παιδιού

Το να ονειρεύεσαι παιδιά να σε αγκαλιάζουν υποδηλώνει ότι κάποιος κοντά σου χρειάζεται την προστασία και τη βοήθειά σου, αλλά δεν το παρατηρείς. Δεν το κάνετε σκόπιμα, ωστόσο καλό θα ήταν να εντείνεις τη προσοχή σου. Για γενικότερα όνειρα με αγκαλιά, δες και το άρθρο για ονειροκρίτης αγκαλιά.

Ονειροκρίτης παιδί που κλαίει

Ένα όνειρο στο οποίο ακούς παιδί να κλαίει συμβολίζει μη ρεαλιστικούς στόχους. Έχεις θέσει πολύ υψηλούς στόχους και δεν μπορείς ενδεχομένως ή πασχίζεις να τους πετύχεις. Πρέπει να είστε πιο συγκροτημένος/η και προσγειωμένος/η.

Ονειροκρίτης μικρό παιδί

Εάν ονειρεύεστε να έχεις ένα μικρό παιδί, αυτό σημαίνει ότι έχεις αληθινούς φίλους. Πιστεύεις ότι είσαι τυχερός/ή επειδή σε περιβάλλουν άνθρωποι που μπορείς πάντα να βασίζεσαι. Απολαμβάνεις κάθε στιγμή που περνάς μαζί τους επειδή μπορείς πάντα να μάθεις κάτι νέο από αυτούς.

Ονειροκρίτης παιδί κάποιου άλλου

Εάν ονειρεύεσαι το παιδί κάποιου άλλου, αυτό προειδοποιεί για μια λεκτική σύγκρουση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Υπάρχουν πολλοί κακόβουλοι άνθρωποι στο περιβάλλον σου που ανυπομονούν να σου μιλήσουν για τις φήμες ή κουτσομπολιά που άκουσαν για να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση ή το γάμο σου. Αντί να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για αυτό, θα αρχίσεις τις κατηγορίες ενάντια του συντρόφου σου, οπότε θέλει πολύ προσοχή στο να φιλτράρεις τα πράγματα που θα ακούσεις.

Ονειροκρίτης έχω πολλά παιδιά

Όταν έχεις πολλά παιδιά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ανησυχείς για κάποιο θέμα. Έχεις επενδύσει πολλή προσπάθεια για να πετύχεις τους στόχους σου και να είσαι εκεί που βρίσκεσαι σήμερα. Γνωρίζεις ότι το να βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση φέρει μεγάλη ευθύνη, οπότε συχνά αναρωτιέσαι αν θα ήταν καλύτερα να μην είσαι τόσο φιλόδοξος/η. Φυσικά δεν θα άλλαζες τη ζωή σου για τίποτα στον κόσμο, αλλά συχνά αναρωτιέσαι και εισέρχεσαι σε διάφορα διλήμματα της ζωής.

Ονειροκρίτης είμαι παιδί

Εάν ονειρεύεσαι να είσαι παιδί, αυτό σημαίνει ότι αναπολείς αυτό το μέρος της ζωής σου από τότε που ήσουν ανέμελος/η και χωρίς προβλήματα.

Ονειροκρίτης ορφανό παιδί

Το όνειρο ενός ορφανού συμβολίζει την ευημερία. Η κατάσταση όσον αφορά τόσο την ιδιωτική όσο και την επαγγελματική σου ζωή θα είναι ευνοϊκή την επόμενη περίοδο. Θα πετύχεις ό,τι θέλεις να πετύχεις χωρίς τη βοήθεια κανενός.

Ονειροκρίτης υγιές παιδί

Αν δεις ένα υγιές παιδί σε ένα όνειρο, αυτό συμβολίζει την ειρήνη στο σπίτι σας. Η οικογένειά σου είναι ό,τι πιο σημαντικό για εσένα και είσαι έτοιμος/η για πολλές θυσίες για να την κρατήσεις ενωμένη και ευτυχισμένη. Κάνεις ό,τι καλύτερο για να παρέχεις το βέλτιστο μέλλον στην οικογένειά σου.

Ονειροκρίτης άρρωστο παιδί

Όταν ονειρεύεσαι ένα άρρωστο παιδί, αυτό σημαίνει ότι έχεις προβλήματα στην οικογένεια. Ο σύντροφός σου πιθανώς δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σου , γεγονός που οδηγεί σε συγκρούσεις.

Αντίστοιχα, ένα όνειρο στο οποίο ακούς ή βλέπεις ένα παιδί να πεθαίνει συμβολίζει μεγάλη αναταραχή μέσα σου. Ανησυχείς για διάφορα πράγματα που δεν είναι υπό τον έλεγχό σου πάρα μόνο επιφανειακά. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και ρίξε τόνους στην καθημερινότητά σου.

Ονειροκρίτης παιδί που τραγουδάει

Αν ακούς παιδιά να τραγουδούν σε ένα όνειρο, αυτό συμβολίζει την ευτυχία και την ευημερία. Θετικά πράγματα και γεγονότα σε περιμένουν.

Ονειροκρίτης μιλάω με παιδί

Εάν ονειρεύεσαι να μιλάς με ένα παιδί, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακούσεις μια συμβουλή που σου έδωσε ένας ηλικιωμένος. Μην βιαστείς με τίποτα να αναλάβεις δράση, αλλά σκέψου τα πράγματα πριν πάρεις μια σημαντική απόφαση.

 

Εάν κάποιος άλλος στο όνειρό σου μιλάει με ένα παιδί, αυτό σημαίνει ότι ένα από τα μέλη της οικογένειάς σου θα σε κατηγορήσει ότι είσαι ανεύθυνος και ανώριμος. Θα διαφωνήσεις με τη κατηγορία τους αυτή προφανώς, οπότε υπάρχει πιθανότητα αυτή η οικογενειακή συζήτηση να μετατραπεί σε διαμάχη. Πρόσεξε να μην πείς κάτι που δεν πιστεύεις πάνω στη θέρμη της συζήτησης.

Όταν ονειρεύεσαι να διαφωνείς με ένα παιδί, αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις το ίδιο πράγμα στον πραγματικό κόσμο, αλλά με έναν ενήλικα. Θα διαφωνήσεις με κάποιον που δεν θα έχει τη θέληση να σε ακούσει, αλλά θα υπερασπιστεί έντονα τη στάση και τις απόψεις του. Δεν έχει σημασία τι θα λες, στη πραγματικότητα δεν θα τους επηρεάσει καθόλου. Καλό θα είναι να παρατήσεις τη προσπάθεια να μεταπείσεις κάποιον για το καλό της ψυχικής σου υγείας και των σχέσεών σου.

 

Ένα όνειρο στο οποίο βλέπεις κάποιον άλλο να διαφωνεί με ένα παιδί συμβολίζει την έλλειψη κατανόησης στο περιβάλλον σου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε μια φάση που αισθάνεσαι ότι οι άνθρωποι σε κρίνουν χωρίς λόγο. Πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου και δεν έχεις κανέναν που θα μπορούσες να μοιραστείς το πώς αισθάνεσαι. Ευτυχώς, δεν θα είσαι σε αυτή τη βασανιστική κατάσταση για πολύ.

Ονειροκρίτης babysitting

Εάν ονειρεύεσαι να κάνεις babysitting ένα παιδί, αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις ηρεμία μέσα σου. Μπορεί να περνάς από μια ταραχώδη περίοδο στη ζωή σου. Πιθανότατα έχεις πολλές ανησυχίες και υποχρεώσεις, οπότε δεν έχεις χρόνο για να ηρεμήσεις. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που αισθάνεσαι αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου.

 

Το να ονειρεύεσαι κάποιον άλλο να φροντίζει ένα παιδί συμβολίζει την έλλειψη εμπιστοσύνης. Μερικοί άνθρωποι πιθανότατα σε έχουν απογοητεύσει και τώρα δυσκολεύεσαι να τους εμπιστευτείς ή να κάνεις επιχειρηματικές συμφωνίες μαζί τους. Αυτό δείχνει μόνο ότι είσαι υπερβολικά καχύποπτος /η τη συγκεκριμένη περίοδο.

Ονειροκρίτης χτυπάω παιδί

Εάν ονειρεύεσαι να χτυπάς ένα παιδί, αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι ικανοποιημένος με την επαγγελματική σου ζωή. Πιθανότατα κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει. Καλό θα ήταν να ενεργοποιηθείς και να φροντίσεις να αλλάξεις δουλειά ή τη ζωή σου γενικότερα.

 

Ένα όνειρο στο οποίο κάποιος άλλος χτυπά ένα παιδί σημαίνει ότι θα φροντίσεις να βοηθήσεις κάποιον που βρίσκεται σε κρίση. Πιθανά, ένας συνάδελφός σου κινδυνεύει να απολυθεί και θα προσπαθήσεις να τον βοηθήσεις να βρει δουλειά χρησιμοποιώντας τις επαφές και τις συνδέσεις σου.

Photo by Tanaphong Toochinda

 

Περισσότερα Όνειρα με οικογένεια