Ονειροκρίτης Σπίτι

Ονειροκρίτης Σπίτι- Όνειρα με Σπίτι
Ονειροκρίτης Σπίτι

Τι σημαίνει αν δω στον ύπνο μου Σπίτι;

Εάν στο όνειρό σου δεις το σπίτι, αυτό σημαίνει ότι ένα αίσθημα ξεγνοιασιάς. Δείχνεις αφοσίωση στην οικογένειά σου καθώς και στον σύντροφό του και κάνεις τα πάντα για να περάσεις περισσότερο χρόνο στην αγκαλιά ανθρώπων που αγαπάς. Στο σπίτι σου, βρίσκεις την απαραίτητη ασφάλεια, και αν ήταν στο χέρι σου, δεν θα το άφηνες ποτέ.

Με μιά ματιά
Τύχη 80%
Σχέσεις 80%
Υγεία 80%
Ηρεμία 90%

Ονειροκρίτης πώληση σπιτιού

Το όνειρο της πώλησης του σπιτιού σου είναι μια προειδοποίηση για τα έξοδα. Μπορεί να καταλήξεις σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση από την οποία δεν θα έχεις άλλη διέξοδο, παρά να πάρεις από τα “έτοιμα” που εξοικονομείς εδώ και χρόνια. Παρά την πρόθεσή σου να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα κομμάτι από τις αποταμιεύσεις σου, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις τον έλεγχο, οπότε θέλει μεγάλη προσοχή στο προσεχές διάστημα για να μη σπαταλήσεις όλα σου τα λεφτά.

Ονειροκρίτης μετακόμιση

Αν ονειρευτείς να μετακομίζεις από το σπίτι σου, αυτό σημαίνει ότι επέρχεται ωριμότητα και σωστή ανάληψη ευθυνών. Στην παιδική σου ηλικία, ήσουν πιθανώς ένα παιδί που ήταν καλομαθημένο και έτσι οι γονείς σου έκαναν τα πάντα για να σε ευχαριστήσουν. Ωστόσο, στο άμεσο μέλλον, θα έρθεις αντιμέτωπος / η με τη σκληρή πραγματικότητα που θα σου διδάξει ότι η ζωή μερικές φορές δεν είναι εύκολη και ότι πρέπει να αγωνιστείς για να τα καταφέρεις. Ωστόσο, μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα συνηδειτοποιήσεις τις ικανότητές σου και θα βγεις ενδυναμωμένος / η απο τις προκλήσεις που επιτυχώς θα αντιμετωπίσεις.

 

Αντίθετα, αν δεις κάποιον τρίτο να μετακομίζει στο σπίτι σου, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι σε διέπει μία νοσταλγία. Πιθανώς στο παρελθόν είχες περισσότερη ξεγνοιασιά και ευτυχία, οπότε συχνά επιστρέφεις και αναπολείς σε εκείνη την περίοδο της ζωής σου. Αντιμετωπίζεις μεγαλύτερα προβλήματα και ανησυχίες τώρα, ενώ τα προβλήματά σου ήταν πολύ λιγότερο σοβαρά παλιότερα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι μερικές φορές. Οι άνθρωποι που έφυγαν απο την πατρίδα τους ή το πατρικό τους σπίτι λόγω εργασίας ή σπουδών, έχουν αυτά τα όνειρα πιο συχνά.

Ονειροκρίτης καθαριότητα σπιτιού

Ο καθαρισμός του σπιτιού σου σε ένα όνειρο σημαίνει ότι πρέπει να απαλλαγείς από κάποιες συνήθειες που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της ζωής σου. Το υποσυνείδητό σου, σε προειδοποιεί για αυτό, αφού πιθανότατα γνωρίζεις ότι πράττεις τα πάντα με υπερβολή. Ίσως πρέπει να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες ή να εγκαταλείψεις κάποιες κακές συνήθειες που καταστρέφουν την υγεία σου.

 

Εάν ωστόσο δεις στο όνειρό σου κάποιον άλλο να καθαρίζει το σπίτι σου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ειλικρινείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Πιθανότατα δεν μοιράζεσαι κάτι με τον σύντροφό σου επειδή φοβάσαι να τον/την στεναχωρήσεις. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζεις ότι το γεγονός ότι ο/η σύντροφός σου γνωρίζει ότι κάτι δεν πάει καλά, πονάει ακόμη περισσότερο επειδή κρατάς τον/την σύντροφό σου στην άγνοια. 

Το ίδιο ισχύει και για την επαγγελματική πλευρά της ζωής σου. Πιθανότατα έχεις αποφασίσει να μην πεις στο αφεντικό ή τον προϊστάμενό σου για κάποιο λάθος που έχεις κάνει και τώρα η συνείδησή σου σε ταλαιπωρεί, εξαιτίας αυτού.

Ονειροκρίτης Βάψιμο Σπιτιού

Σε ένα όνειρο, κατά τον ονειροκρίτη, το βάψιμο του σπιτιού σου, σημαίνει ότι θα συγχωρήσεις κάποιον άτομο που σε έχει βλάψει στο κοντινό παρελθόν. Θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν σου αρέσει να κρατάς μνησικακία, οπότε καλό είναι να κάνεις βήματα για να φιλιώσεις με το πρόσωπο που ψυχράνθηκες και θα καταλάβεις ότι ο λόγος που τσακωθήκατε εξ’ αρχής, ίσως να μην ήταν τόσο σημαντικός όσο το είχες πρότερα σκεφτεί.

Κατά μια άλλη έννοια, τα όνειρα με βάψιμο σπιτιού, συμβολίζουν τις μεγάλες αλλαγές. Θα συνειδητοποιήσεις ότι έχετε σπαταλήσει το χρόνο και σου σε κάτι που δεν σε έκανε ευτυχισμένο/η, κι έτσι θα αλλάξεις ρώτα ώστε να αφιερωθείς σε δραστηριότητες και ανθρώπους που απολαμβάνεις. Αυτό θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σου.

 

Εάν πάλι δείς κάποιον τρίτο να βάφει το σπίτι σου σε ένα όνειρο, αυτό είναι ένα σημάδι ότι θα αρνηθείς να βοηθήσεις έναν φίλο. Πιθανότατα θα σου ζητήσουν για δανεικά, αλλά δεν θα θελήσεις να μπεις σε τέτοια διαδικασία.

Ονειροκρίτης Ξεκλείδωμα Σπιτιού

Ένα όνειρο στο οποίο προσπαθείς να ξεκλειδώσεις την κύρια πόρτα του σπιτιού σου χωρίς επιτυχία σημαίνει ότι δεν αισθάνεσαι ευπρόσδεκτος στην παρέα κάποιου. Οι φίλοι σου μπορεί να σιωπούν όταν εισέρχεσαι σε κάποιο χώρο, οπότε υπάρχει πιθανότητα να μιλούν αρνητικά για εσένα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει πιθανότητα οι φίλοι σου, να μην θέλουν να σου αποκαλύψουν κάποιο μυστικό, καθώς φοβούνται ότι θα το αποκαλύψεις ή θα σου ξεφύγει σε κάποιον τρίτο. Έτσι πρέπει να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που δε σε εμπιστεύονται.

Ονειροκρίτης Κλείδωμα Σπιτιού

ο κλείδωμα της κύριας πόρτας του σπιτιού σου σε ένα όνειρο σημαίνει ότι είσαι κάποιος που δυσκολεύεται να αφήσει να εισχωρήσουν νέα άτομα στη ζωή σου. Έχεις έναν εξαιρετικά μικρό κύκλο ανθρώπων και είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η με αυτό. Επικοινωνείς με τον σύντροφό σου ή τα μέλη της οικογένειάς σου για σημαντικά πράγματα και θεωρείς οτι δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι τίποτα με κάποιον που γνώρισες πρόσφατα. Θα κρατάς τον κόσμο σε απόσταση, μέχρι να σου αποδείξουν ότι μπορείς να τους εμπιστευτείς.

Ονειροκρίτης Ληστεία Σπιτιού

Αν ονειρεύεσαι να ληστεύουν το σπίτι σου, αυτό σημαίνει ότι επέρχονται προβλήματα λόγω απερισκεψίας. Είσαι αρκετά ασταθής πρόσφατα και συχνά δεν είσαι προσεκτικός/η με διάφορα πράγματα που κάνεις. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η όταν κυκλοφορείς, όταν οδηγάς, στη δουλειά σου και γενικότερα και φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η σε ό,τι κάνεις γιατί μπορεί να βλάψεις όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά και κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ονειροκρίτης Γκρέμισμα Σπιτιού

Το όνειρο κατά το οποίο γκρεμίζεται το σπίτι σου , συμβολίζει τις κακές οικογενειακές σχέσεις. Τα μέλη της οικογένειάς σου πιθανότατα ενδεχομένως να έχουν έντονες διαμάχες και στεναχωριέσαι επειδή δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συμφιλιωθούν. Σίγουρα θέλεις να απέχεις από την όποια διαμάχη, αλλά συχνά σκέφτεσαι το πως και πόσο άλλαξε η ζωή σου μετά από αυτό το γεγονός. Μην βασανίζεις τον εαυτό σας με ερωτήσεις, αλλά άφησε το χρόνο να επουλώσει τις πληγές. Σύντομα, η οικογένειά σου θα συνειδητοποιήσει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλήσουν σε μικροπρέπειες και τσακωμούς.

Ονειροκρίτης Φωτιά στο Σπίτι

Ένα όνειρο στο οποίο το σπίτι σου έχει πάρει φωτιά , σημαίνει ότι έχεiς την ανάγκη να αλλάξεις τον τόπο κατοικίας σου. Το περιβάλλον στο οποίο ζεις αρχίζει να σε πνίγει και δεν είσαι πλέον ευχαριστημένος/η. Μερικές κακές αναμνήσεις σε συνδέουν και με αυτό το μέρος, οπότε δυσκολεύεσαι πλέον να παραμείνεις εκεί. Θα πρέπει πιθανώς να αρχίσεις να σκέφτεσαι να μετακομίσεις σε άλλη γειτονιά, πόλη ή ακόμα και χώρα.

Photo by fran hogan

Περισσότερα Όνειρα με Οικογένεια